ΠΑΟΚ

Η συνέντευξη Τύπου του Θοδωρή Ζαγοράκη

Η συνέντευξη Τύπου του Θοδωρή Ζαγοράκη
INTIME SPORTS

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης άνοιξε τα χαρτιά του σε συνέντευξη Τύπου τονίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ πάει για πρωτάθλημα. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ μίλησε επί παντός επιστητού κάνοντας έναν απολογισμό της τριετούς παρουσίας του στον "Δικέφαλο".

Μαζί με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ ο κ. Βιολίδης έδωσε αναλυτικά οικονομικά στοιχεία της ομάδας.

Ο κ. Ζαγοράκης αναφέρθηκε στις αποχωρήσεις των Σάντος, Βρύζα και Κονσεϊσάο από την ομάδα, τονίζοντας ότι η απόφαση ήταν δική τους θεωρώντας ειδικά οι δύο πρώτοι, ότι είχε κλείσει ο κύκλος τους.

Αναφέρθηκε στην απομάκρυνση του Μάριο Μπερέτα και την πρόσληψη του Παύλου Δερμιτζάκη, θεωρώντας τον Ελληνα προπονητή ικανό για να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στις επιτυχίες.



Μίλησε για τους στόχους του ΠΑΟΚ, την πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ και τα όσα άσχημα έγιναν στην Πόλη, για την συμπαράσταση του κόσμου αλλά και την ενίσχυση της ομάδας, λέγοντας ότι ο ΠΑΟΚ έχει πενταπλάσιο μπάτζετ από αυτό που είχε όταν έγινε πρόεδρος του συλλόγου.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο θέμα του γηπέδου και την περίπτωση να γίνει νέο γήπεδο στην Τούμπα. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ θεωρεί την πολιτεία υπεύθυνη για την καθυστέρηση των έργων και τόνισε ότι όλοι πρέπει να πιέσουν προς αυτή την κατεύθυνση.



Τέλος, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ μαζί με τον κ. Βιολίδη αναφέρθηκε στα χρέη της ομάδας, την ψήφιση του κ. Μαρινάκη ως πρόεδρο της Σούπερλίγκα, για την βία και την φυγή του Σορλέν.

Δείτε βίντεο από το OlaPaok.gr

Διαβάστε την συνέντευξη Τύπου του Θοδωρή Ζαγοράκη.



TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ