ΠΑΟΚ

"Ψάχνεται" για φορ στο... 90'

"Ψάχνεται" για φορ στο... 90'

Την ύστατη προσπάθεια ενίσχυσης της γραμμής κρούσης της ομάδας κάνουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Ακραίο σενάριο για Μουσλίμοβιτς

Η ήττα από τον Εργοτέλη, όπως και η τοποθέτηση του Λάσλο Μπόλονι περί ελλείμματος στην επίθεση του ΠΑΟΚ μετά από αυτό το παιχνίδι, άνοιξαν την Κυριακή (11/9) εκ νέου συζήτηση στους "ασπρόμαυρους" για ενίσχυση της γραμμής κρούσης της ομάδας.

Αυτό που απαντούσαν οι Ζήσης Βρύζας και Παντελής Κωνσταντινίδης στα ερωτήματα που τους έγιναν στη διάρκεια της ημέρας, αν πρόκειται ο "Δικέφαλος" να προχωρήσει σε περαιτέρω ενίσχυση έστω και την ύστατη ώρα των μεταγραφών, καθώς η διορία που έδωσε η ΕΠΟ για τους άνεργους παίκτες λήγει το μεσημέρι της Δευτέρας (12/9) στις 3 το μεσημέρι, ήταν ότι θα γίνει προσπάθεια κι αν η διοίκηση δώσει το πράσινο φως, τότε δεν αποκλείεται να κλείσει ποδοσφαιριστής!

Από την πλευρά των τεχνικών διευθυντών λέγονταν ότι όντως έχουν εξεταστεί κάποιες περιπτώσεις παικτών κι έχει γίνει σχετική προεργασία, όμως, το θέμα είναι το οικονομικό. Αν συναινέσει η διοίκηση, έχοντας εξασφαλίσει αυτή τη σημαντική προϋπόθεση, τότε δεν αποκλείεται την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή να μετρήσει έναν ακόμη επιθετικό στο ρόστερ της ομάδας ο Λάσλο Μπόλονι.

Ο Μουσλίμοβιτς

Να σημειωθεί ότι μέσα στη γενικότερη συζήτηση περί μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας ακούστηκε και το όνομα ενός παλιού γνώριμου στην Τούμπα, του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς! Το σενάριο κρίθηκε ακραίο, χωρίς, όμως, να απορριφθεί εντελώς η περίπτωση.

Γεγονός είναι ότι μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής (11/9) ο Βόσνιος δεν είχε οριστικοποιήσει συμφωνία με κάποια ομάδα, χωρίς, βεβαίως, αυτό να σημαίνει οπωσδήποτε κάτι για τον ΠΑΟΚ. Οι "ασπρόμαυροι", πάντως, αν αποφασίσουν την τελευταία στιγμή να κινηθούν στο επίπεδο εξεύρεσης κι άλλης λύσης για την επιθετική γραμμή, δεν αποκλείεται να προσεγγίσουν τον Μουσλίμοβιτς για νέα μεταξύ τους συνεργασία. Ίδωμεν...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ