ΠΑΟΚ

Σκέφτεται Ζουέλα ο Δερμιτζάκης

Σκέφτεται Ζουέλα ο Δερμιτζάκης
INTIME SPORTS

Ο Φρανσίσκο Ζουέλα φέρεται ως το νέο πρόσωπο που θα μπει στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο ματς με την Skoda Ξάνθη για την 4η αγωνιστική, αντικαθιστώντας στο κέντρο της άμυνας τον Στέλιο Μαλεζά.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης έδειξε και στην προπόνηση της Πέμπτης ότι δεν προσανατολίζεται σε πολλές αλλαγές ενόψει του ματς στα "Πηγάδια", και αυτό γιατί δεν θέλει να αλλάξει τον βασικό κορμό της ομάδας, ωστόσο ο Αγκολέζος αμυντικός πήρε χρόνο με τους βασικούς και είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο Καβαλιώτης τεχνικός τον έχει πολύ ψηλά στα πλάνα του το όνομά του για την Κυριακή (26/9).

Στα συν άλλωστε του παίκτη για να πάρει φανέλα βασικού, είναι ότι έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε ενώ το γήπεδο της Ξάνθης το γνωρίζει πολύ καλά έχοντας παίξει με επιτυχία στο πρόσφατο παρελθόν στους Ακρίτες, χωρίς να παραλειφθεί το γεγονός ταυτόχρονα ότι γνωρίζει άριστα τη θέση του σέντερ μπακ.

Το γεγονός άλλωστε πως ο ΠΑΟΚ έδειξε κάποιες αδυναμίες στα μετώπισθεν στο τελευταίο του εντός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου (1-1) είναι ένα ακόμα στοιχείο που φέρνει τον Ζουέλα πιο κοντά στο να ανοίξει την πόρτα της ενδεκάδας για το προσεχές ματς του "Δικεφάλου" στην ακριτική πόλη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ