ΠΑΟΚ

Σκέψεις για μεταγραφή στο κέντρο

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΑΚΗ ΧΑΒΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΒΙΚΤΟΡ ΒΙΤΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΑΚΗ ΧΑΒΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΒΙΚΤΟΡ ΒΙΤΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ MOTIONTEAM

Η έλλειψη αντικαταστάτη στο κέντρο σε περίπτωση απουσίας του Βίκτορ Βιτόλο, έχει βάλει σε σκέψεις τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για μεταγραφή παίκτη που να παίζει στα αμυντικά χαφ.

Ο Ισπανός μέσος του Δικέφαλου του Βορρά αναμενόταν να επιστρέψει στην δράση αυτό το διάστημα, όμως η κακή πορεία της αποθεραπείας του άλλαξε τα σχέδια.

Έτσι ο Θοδωρής Ζαγοράκης σκέφτεται να αλλάξει τα μεταγραφικά του πλάνα, με την απόκτηση ενός παίκτη στο κέντρο.

Θέλοντας και μη, ο Βίκτορ Βιτόλο είναι ένας παίκτης από τον οποίο ξεκινάει η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ και από τον οποίο εξαρτάται σε ένα μεγάλο βαθμό το αν θα πάρει τους τρεις βαθμούς η ομάδα.

Σε όσα παιχνίδια δεν αγωνίστηκε ο 28χρονος άσος ο ΠΑΟΚ όχι μόνο δεν κατάφερε να κερδίσει, αλλά στα περισσότερα έχασε (Ατρόμητος, Κέρκυρα, Πανσερραϊκός).

Έτσι λοιπόν υπάρχει έντονη σκέψη πλέον για την μεταγραφή παίκτη που θα παίξει δίπλα στον Πάμπλο Γκαρσία, καθώς τα ματς που ακολουθούν είναι πολύ κρίσιμα για την συνέχεια.

Ο Βιτόλο βρίσκεται στην πατρίδα του (Ισπανία) και δεν αποκλείεται να βρεθεί εκεί και άνθρωπος του ΠΑΟΚ με σκοπό να εξετάσει εκ νέου τον παίκτη. Σε περίπτωση που όντως έχει υποστεί μόλυνση, τότε η επιστροφή του θα καθυστερήσει για τουλάχιστον άλλον ένα μήνα ακόμα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ