ΠΑΟΚ

Στέφενς: "Τώρα θα πάρουμε ρίσκα..."

Στέφενς: "Τώρα θα πάρουμε ρίσκα..."

Ο Χουμπ Στέφενς τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς με τη Μπενφίκα πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει άλλη επιλογή μετά το 0-1 της Τούμπας παρά να είναι πιο τολμηρός στο παιχνίδι του.

Σύμφωνα με τον Χουμπ Στέφενς, ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ματς με την Μπενφίκα θα πρέπει να πάρει ρίσκα μετά την ήττα (0-1) της Τούμπας. Συγκεκριμένα είπε:

Για το αν συμφωνεί με την επισήμανση του Ζέζους ότι ήρθε η ώρα να πάρει ρίσκα στο παιχνίδι του: "Πρέπει να το κάνουμε, το σκορ είναι ήδη 1-0 υπέρ της Μπενφίκα".

Για το πόσο δύσκολο είναι να χειριστεί ψυχολογικά την ομάδα, μετά την ήττα της περασμένης εβδομάδας: "Αυτή είναι η δουλειά μας. Να δώσουμε στους παίκτες την αυτοπεποίθηση ακόμη κι όταν χάνουμε. Είχαμε καλή οργάνωση στο παιχνίδι εκείνο, και τώρα πρέπει να είμαστε εμείς εκείνοι που θα πάρουμε ρίσκα"

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα παίξει με γρήγορο ρυθμό ή θα προσπαθήσει να είναι συμπαγής και θα κυνηγήσει το γκολ: Περίμενα αυτή την ερώτηση, ας το αφήσουμε να είναι έκπληξη".

Για το πώς θα σταματήσει την Μπενφίκα ο ΠΑΟΚ αύριο: " Θα κατεβούμε με 14 παίκτες... αλλά νομίζω ότι θα μας αφήσει ο διαιτητής".

Για το γιατί δεν είναι στην αποστολή ο Σαλπιγγίδης (ερώτηση από τους Πορτογάλους): "Ο Σαλπιγγίδης είναι άρρωστος γι' αυτό δεν είναι στην ομάδα".

Μαντούρο: "Να σκοράρουμε πρώτοι..."

Ο Μαντούρο τόνισε: Για αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να αλλάξει κάτι σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι που δέχθηκε μεγάλη πίεση από την Μπενφίκα, έτσι ώστε να κερδίσει: "Να δούμε τιον εαυτό μας, να έχουμε πολύ καλή οργάνωση, τακτική συμπεριφορά, να προσπαθήσουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας και φυσικά να το δείξουμε στο γήπεδο".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ είχε δυσκολία στο να κρατήσει μπάλα στο προηγούμενο ματς: "Εχουμε παίξει μαζί τους την προηγούμενη εβδομάδα και ξέρουμε πώς παίζουν. Πιστεύω αν σκοράρουμε πρώτοι μπρούμε να κάνουμε κάτι καλό".

Για το τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ: "Νομίζω ότι η Μπενφίκα καλή και επικίνδυνη ομάδα που προσπαθεί να βρει χώρους στα μετόπισθεν. Να είμαστε συμπαγείς για να μην δώσουμε χώρους, θα βρούμε δύο-τρεις ευκαιρίες στο παιχνίδι, να τις κυνηγήσουμε με υπομονή και να βρούμε το γκολ".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ στα τελευταία 20 εκτός έδρας ευρωπαϊκά ματς έχασε μόνο δύο: "Είναι πολύ καλό αυτό, εμείς και αύριο θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε με τα γκολ που χρειαζόμαστε και αν συνεχίσουμε ένα τόσο καλό σερί".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ