ΠΑΟΚ

Περί... μεταγραφών

Περί... μεταγραφών

O Δεκέμβριος πλησιάζει και όπως είναι λογικό ξεκίνησαν τα μεταγραφικά σενάρια για τον ΠΑΟΚ. Πρώτο όνομα που γράφτηκε γα την φετινή χειμερινή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είναι αυτό του επιθετικού Φεράν Κορομίνας της Εσπανιόλ, με τον Δικέφαλο να κοιτάει και πλάγιους αμυντικούς.

Ο 27χρονος περιφερειακός των Καταλανών έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα και έτσι η «El Mundo Deportivo» τον… στέλνει με την μορφή δανεισμού στο "δικέφαλο" ως το τέλος της σεζόν.

Πάντως στον ΠΑΟΚ βλέπουν και την πιθανότητα απόκτησης κάποιου πλάγιου μπακ, εκεί που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με τους Λίνο και Σνάουτσνερ να είναι εκτός αγωνιστικής δράσης και όταν επιστρέψουν, να χρειάζονται αρκετό χρόνο μέχρι να επανέλθουν σε φουλ ρυθμούς. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου ερευνούν την ευρωπαϊκή αγορά και όταν έρθει η στιγμή θα δουν και την κατάσταση των Λίνο και Σνάουτσνερ θα εκτιμήσουν την κατάσταση και θα πράξουν ανάλογα. Βέβαια υπάρχει ακόμα αρκετός καιρός για να καταλήξουν οι υπεύθυνοι του συλλόγου που τελικά θα χρειαστεί να ενισχυθούν και με ποιον τρόπο στην μεταγραφική περίοδο του χειμώνα.

Σε ό,τι αφορά τον Κορομίνας, με το προσωνύμιο «Κόρο» να τον συνοδεύει», αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Εσπανιόλ και έχει αγωνιστεί σε όλα τα κλιμάκια της Εθνικής Ισπανίας – εκτός της ανδρών – αλλά και στην Εθνική Καταλονίας. Το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι του 2012 ωστόσο η Εσπανιόλ δε θα είχε πρόβλημα να τον παραχωρήσει ως δανεικό με τον ΠΑΟΚ να παρουσιάζεται ως επίδοξος μνηστήρας από τον ισπανικό Τύπο.

Ο «Κόρο» τα προηγούμενα χρόνια ήταν βασικό στέλεχος των Καταλανών με την περασμένη σεζόν να «γράφει» 32 συμμετοχές και 1 γκολ στην Primera Division, ενώ πρόπερσι είχε να επιδείξει 26 συμμετοχές στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ