ΠΑΟΚ

Στην τελική ευθεία για Μπριζ με πονοκέφαλο

Στην τελική ευθεία για Μπριζ με πονοκέφαλο
Μπουσαϊντί INTIME SPORTS

Ο Μπουσαϊντί εξακολουθεί να πονάει στο γόνατο, ο Χαλκιάς εγκατέλειψε στα μισά της προπόνησης της Τρίτης, ο Μουσλίμοβιτς εγχειρίστηκε στους κοιλιακούς και ο Μάκης Χάβος ψάχνει λύσεις ενόψει Μπριζ. Γεμάτη δραστηριότητες Europa League η ατζέντα της ημέρας

Δεν πρόλαβε να χαρεί για την επιστροφή του Μίροσλαβ Σνάουτνσερ σε φουλ ρυθυμούς προπονήσεων ο Μάκης Χάβος.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είδε την Τρίτη τον Μπουσαϊντί να ακολουθεί και πάλι θεραπεία και να τίθεται εκτός των επόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας και τον Κώστα Χαλκιά να αποχωρεί στα μισά του προγράμματος λόγω ενοχλήσεων στην γάμπα. Παράλληλα, ενημερώθηκε για την επέμβαση στους κοιλιακούς που έκανε στο Μόναχο ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον για τον επόμενο μήνα.

Η Μπριζ το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη



Όλα αυτά συνέβησαν σχεδόν δύο μέρες πριν το κρίσιμο ματς για τους ομίλους του Europa League με την Μπριζ, η αποστολή της οποίας φθάνει σήμερα στις 14.30 στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης. Στις τρεις το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η προπόνηση του ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, ενώ στις επτά το απόγευμα οι Βέλγοι θα προπονηθούν στην Τούμπα.

Νωρίτερα θα δοθούν και οι συνεντεύξεις Τύπου των προπονητών και παικτών των δύο ομάδων. Ο Μάκης Χάβος και ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ θα μιλήσουν στους εκπροσώπους του Τύπου στις 18.00 και αμέσως μετά θα ακολουθήσουν ο Άντρi Κόστερ και ένας από τους ποδοσφαιριστές της Μπριζ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ