ΠΑΟΚ

Στο προσκήνιο ο Κέζμαν

Στο προσκήνιο ο Κέζμαν

Παραμονή του 2011 και της έναρξης και επίσημα της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου το όνομα του Ματέια Κέζμαν βρίσκεται στο προσκήνιο για την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Το όνομα του 31χρονου έμπειρου διεθνούς Μαυροβούνιου επιθετικού προτάθηκε προ ημερών στο γήπεδο της Τούμπας και όπως ήταν επόμενο δεν άφησε αδιάφορους τους ιθύνοντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Κάτι το απόλυτα φυσιολογικό δεδομένης της αξίας του αλλά και ότι πρόκειται για έναν ελεύθερο ποδοσφαιριστή από την στιγμή που έχει μείνει ελεύθερος από την γαλλική Παρί Σεν Ζερμέν.

Στα συν για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ πέραν του υψηλού κασέ του Κέζμαν το γεγονός ότι αποτελεί επιθυμία του ιδίου να αγωνιστεί στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα σε ομάδα της Θεσσαλονίκης ώστε να είναι κοντά στο – όσο περίεργο και αν ακούγεται – Άγιο Όρος.

Για τον λόγο αυτό και σύμφωνα με πληροφορίες ο 31χρονος έμπειρος διεθνής με την Εθνική Μαυροβουνίου επιθετικός εκτός του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει προταθεί και στον Άρη που επίσης αναζητεί επιθετικό εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας των ΣΠΟΡ του ΒΟΡΡΑ όπου αποκαλύφθηκε το ότι ο Κέζμαν προτάθηκε στον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ότι αξίωσε για τους επόμενους πέντε μήνες – μέχρι δηλαδή το τέλος της αγωνιστικής περιόδου - το ποσό των 400.000 ευρώ την ίδια ώρα που η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν μπορεί να ξεπεράσει αυτό των 250.000 ευρώ.

Τέλος στο αγωνιστικό κομμάτι η σημερινή ημέρα περιλάμβανε μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής που ήταν και η τελευταία για το έτος 2010 με μοναδικό απόντα τον Βραζιλιάνο Λίνο που είχε επιστρέψει ακόμη στην Θεσσαλονίκη από την πατρίδα του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ