ΠΑΟΚ

Θέλει Κοντρέρας η Κόλο Κόλο

Θέλει Κοντρέρας η Κόλο Κόλο
Κοντρέρας INTIME SPORTS

Δημοσίευμα από την Χιλή θέλει την ομάδα της Κόλο Κόλο να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 32χρονου άσου του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Κοντρέρας. Άγνοια δηλώνουν οι άνθρωποι της ΠΑΕ.

Ο Πάμπλο Κοντρέρας έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία του να ολοκληρώσει την καριέρα του στην ομάδα απ' όπου ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο, όμως όπως φαίνεται ιστοσελίδα από την Χιλή προχώρησε ένα βήμα παρακάτω.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Elgrafico, ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ έχει έρθει σε επαφή με την Κόλο Κόλο για να επιστρέψει στην ομάδα το καλοκαίρι που μας έρχεται.

Το συμβόλαιο του Κοντρέρας με τον ΠΑΟΚ ωστόσο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2012 και η διοίκηση του Δικέφαλου του Βορρά δεν θέλει καν να σκέφτεται το ενδεχόμενο να χάσει έναν από τους καλύτερους της ποδοσφαιριστές.

Βέβαια σε περίπτωση που η Κόλο Κόλο καταθέσει επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ, κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η αντίδραση, ειδικά αν τα χρήματα που θα προσφερθούν θα είναι αρκετά. Πάντως η ΠΑΕ μέχρι στιγμής δηλώνει άγνοια για το θέμα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ