ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Αυτές είναι οι προτεραιότητες του ΠΑΣ Γιάννινα

Αυτές είναι οι προτεραιότητες του ΠΑΣ Γιάννινα
INTIME SPORTS

Στη κορυφή της λίστας των ανθρώπων του ΠΑΣ Γιάννινα είναι η ανανέωση των συμβολαίων των Πετράκη, Βελλίδη, Μιχαήλ ενόψει της νέας σεζόν ενώ δεδομένη είναι και η επιστροφή του Λίλα που έχει συμβόλαιο για δυο χρόνια ακόμη.

Η χρονιά για τον ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώνεται με άσχημο τρόπο λόγω της μη αδειοδότησης αλλά στην ομάδα των Ιωαννίνων δεν είναι διατεθειμένοι να τα βάλουν κάτω και ήδη προχωρούν σε αναπροσαρμογή των πλάνων τους και βάσει των νέων δεδομένων.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι από τη στιγμή που στον ΠΑΣ δεν εξασφάλισαν την σχετική άδεια το καλοκαίρι θα κινηθούν με βάση κάποιους περιορισμούς.

Αυτοί είναι οι εξής:

1) Δεν μπορούν να αποκτήσουν περισσότερους από 3 ποδοσφαιριστές άνω των 24 ετών οιασδήποτε εθνικότητας.

2) Δεν μπορούν να προχωρήσουν σε περισσότερες από 2 ανανεώσεις/επεκτάσεις συμβολαίων για ποδοσφαιριστές άνω των 24 ετών οιασδήποτε εθνικότητας.

3) Μπορούν να αποκτήσουν απεριόριστους Έλληνες ποδοσφαιριστές κάτω των 24 ετών.

Το καλοκαίρι τα συμβόλαια που λήγουν στον ΠΑΣ είναι έξι και συγκεκριμένα των Βελλίδη, Μιχαήλ, Ακόστα, Ντάσιου, Αυγενικού και Σωτηρίου.

Οπότε πρώτη προτεραιότητα στην ομάδα των Ιωαννίνων είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Γιάννη Πετράκη, με τις επαφές ανάμεσα στις δυο πλευρές να έχουν ξεκινήσει ήδη και μετά το τέλος του πρωταθλήματος να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις ενώ σε ότι έχει να κάνει με τις ανανεώσεις οι Βελλίδης και Μιχαήλ αποτελούν τις πρώτες επιλογές.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως αν και οι δυο αποδεχθούν την πρόταση που θα τους γίνει και παραμείνουν στο σύλλογο οι Ακόστα, Ντάσιος, Αυγενικού και Σωτηρίου θα αποχωρήσουν ούτως η άλλως.

Βέβαια δεν είναι δεδομένο πως οι Βελλίδης και Μιχαήλ θα αποδεχτούν τις προτάσεις που θα τους γίνουν καθώς από τη στιγμή που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι βρίσκονται ήδη στο στόχαστρο άλλων ομάδων, ιδίως ο γκολκίπερ του ΠΑΣ που έχει κάνει μια εξαιρετική χρονιά.

Επιστρέφει ο Λίλα

Από εκεί και πέρα το καλοκαίρι στον ΠΑΣ Γιάννινα αναμένεται να επιστρέψει και ο Άντι Λίλα ο οποίος έχει παραχωρηθεί ως δανεικός στην Πάρμα των χιλίων προβλημάτων και δύσκολα οι Ιταλοί θα καταβάλλουν τη ρήτρα αγοράς. Ο Λίλα έχει συμβόλαιο για δυο ακόμα χρόνια με τον ΠΑΣ οπότε θα επιστρέψει στην ομάδα των Ιωαννίνων και από εκεί και πέρα ίσως υπάρξει κάποια πώληση του διεθνή ποδοσφαιριστή αλλιώς θα φορέσει την επόμενη σεζόν και πάλι τη φανέλα του ΠΑΣ.

Πρώτο μέλημα η πέμπτη θέση

Σε ότι έχει να κάνει με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι στον ΠΑΣ Γιάννινα έχουν θέσει ως προτεραιότητα την 5η θέση και αυτό θα επιτευχθεί με ένα θετικό αποτέλεσμα στην Λεωφόρο. Ανεξάρτητα από το αν στον ΠΑΣ εξασφάλισαν ή όχι την αδειοδότηση θέλουν να παραμείνουν στην 5η θέση για δυο λόγους. Ο πρώτος είναι για να μπορέσουν να προχωρήσουν στα ασφαλιστικά μέτρα καθώς αλλιώς δεν θα έχουν κάποιο λόγο για να προβούν σε μια τέτοια ενέργεια.

Ο δεύτερος έχει να κάνει με το πρεστίζ της ομάδας και της φετινής της πορείας διατηρώντας παράλληλα το αήττητο από τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος. Κάτι το οποίο επιθυμούν τόσο στη διοίκηση της ομάδας των Ιωαννίνων όσο και όλοι οι ποδοσφαιριστές του "Άγιαξ της Ηπείρου".

Η προετοιμασία για το ματς με τον Παναθηναϊκό συνεχίστηκε την Πέμπτη με ομαδική αμυντική και επιθετική τακτική και παρόντες ήταν όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός των Νάκου και Γαρουφαλιά ενώ η προπόνηση της Παρασκευής είναι προγραμματισμένη για τις 11:00.

Βραβεύτηκε ο Τσουκαλάς

Τέλος ο Σταύρος Τσουκαλάς παρέλαβε την Πέμπτη το βραβείο του MVP της αναμέτρησης στον αγώνα με τον Εργοτέλη. Το βραβείο έδωσε στον ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ ο Γιώργος Σουκουβέλος ο οποίος δήλωσε:

"Συγχαρητήρια όχι για τον αγώνα αυτό μόνο αλλά για όλη τη χρονιά. Σε συγχαίρω μαζί με και τα παιδιά. Είστε πάνω από όλα χαρακτήρες. Φτάσατε στην 5αδα. Δεν φταίτε εσείς που δεν θα παίξετε στην Ευρώπη. Ο κόσμος του ΠΑΣ σας έχει στην καρδιά του".

Ο Σταύρος Τσουκαλάς είπε μόλις παρέλαβε το βραβείο:
"Ευχαριστώ τον κ. Σουκουβέλο. Χρειαζόμαστε τέτοιους ανθρώπους δίπλα μας. Η ομάδα έχει μάθει να παλεύει. Πάμε για την νίκη για να πάρουμε την 5η θέση. Για λόγους που δεν γνωρίζουμε δεν θα παίξουμε Ευρώπη".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ