ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Φιλική νίκη για ΠΑΣ Γιάννινα

Φιλική νίκη για ΠΑΣ Γιάννινα
INTIME SPORTS

Οι Γιαννιώτες έκαμψαν την αντίσταση του Λεβαδειακού με 3-1 στο Καρπενήσι σ' ένα παιχνίδι που αγωνίστηκε και ο υπό δοκιμή Άντονι Φατιόν.

Το πρώτο τους φιλικό στο Καρπενήσι έδωσαν ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακός με την ομάδα των Ιωαννίνων να νικάει με 3-1. Αυτό ήταν μάλλον αναμενόμενο αν σκεφτεί κανείς ότι οι Βοιωτοί είχαν πάει στο Καρπενήσι μία μέρα πριν και έχουν λιγότερες μέρες προπονήσεων στα πόδια τους.

Ο Λεβαδειακός προηγήθηκε με σουτ του Ορτέγκα στο 10', αλλά η απάντηση ήρθε στο 36' με εύστοχο πέναλτι του Τσάβες, το οποίο κέρδισε ο ίδιος. Λίγο πριν το τέλος του αγώνα (84') ο Ίλιτς με ωραία ενέργεια έκανε το 2-1 και τρία λεπτά μετά ο Κρητικός κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Στόχος των προπονητών ήταν να δώσουν λεπτά συμμετοχής στους παίκτες τους και γι' αυτό άλλαξαν ενδεκάδες.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Σωτηρίου, Μιχαήλ, Στρούνα, Μπέριος, Αυγενικού (34' λ.τρ. Μουσκάι), Νάκος, Χαρίσης, Ακόστα, Σαπαλίδης, Κοροβέσης, Τσάβες

Λεβαδειακός (Σάββας Παντελίδης): Πρζιρόφσκι, Γεωργιάδης, Νικολακάκης, Κώτσιος, Ζίτο, Βούκσεβιτς, Κονέ, Μιλοσάβλιεφ, Ορτέγκα, Μάντζιος, Γκόμες

Ενδεκάδες δευτέρου ημιχρόνου:

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Μουσκάι, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Ηλιάδης, Ντάσιος, Ιωάννου, Φατιόν, Γιάκος, Κρητικός, Ίλιτς

Λεβαδειακός: Στρατηλάτης, Γιάντσης, Θέος, Βάρντεν, Μαχαίρας, Κώτσιος, Τόμας, Κάπο, Αποστολόπουλος, Σκέμπης, Βασιλείου.

Δοκιμή με Φατιόν

Όπως γίνεται αντιληπτό και από τις ενδεκάδες, υπάρχει ένα νέο πρόσωπο στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο λόγος για τον Άντονι Φατιόν, ο οποίος, έχε μείνει ελεύθερος από την Παναχαϊκή. Ο Αλβανός είναι εδώ και καιρό στο στόχαστρο του "Άγιαξ της Ηπείρου" και γίνονται κάποιες ενέργειες να πάρει ελληνική υπηκοότητα. Θα δοκιμαστεί από τον Γιάννη Πετράκη με τις συστάσεις που τον συνοδεύουν να μιλούν για παίκτη τύπου Άντι Λίλα. Το πρόβλημα είναι ότι ως ξένος θα αποτελέσει τη δεύτερη από τις τρεις μεταγραφές, κάτι που δε θέλουν οι Γαννιώτες.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ