ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως τέθηκαν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα με αντίπαλο τα Τρίκαλα

Ξεκίνησε την Τετάρτη η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής του ΠΑΣ Γιάννινα με αντίπαλο τα Τρίκαλα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ, Οι φίλαθλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια από τα γραφεία του συλλόγου στο ΠΕΑΚΙ από τις 10:00π.μ μέχρι τις 15:00μ.μ και από τις 18:00μ.μ μέχρι τις 20:00μ.μ τις καθημερινές, ενώ το Σάββατο από τις 10:30π.μ μέχρι τις 13:30μ.μ.

Επίσης εισιτήρια θα δίνονται και την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια του Εθνικού Σταδίου "Ζωσιμάδες". Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής: Θύρα 1: 10 ευρώ, Θύρα 3,4,6: 20 ευρώ, Θύρα 5: 30 ευρώ και Θύρα 10: 15 ευρώ.

Στα αγωνιστικά, με διπλή προπόνηση ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα. Το ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών γυμνάσθηκε το πρωί στο Π.Ε.Α.Κ.Ι πραγματοποιώντας γυμναστήριο, ταχύτητες και σπριντ, ενώ το ίδιο συνέβει και το απόγευμα όπου προπονήθηκε το δεύτερο γκρουπ παικτών.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ