ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

"Παίκτης του ΠΑΣ ο Λίλα"

"Παίκτης του ΠΑΣ ο Λίλα"
Λίλα

Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις του Άντι Λίλα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Διαβάστε τι λένε οι άνθρωποι της ομάδας των Ιωαννίνων.

Ο Αλβανός μέσος με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως έχει συμβόλαιο με την Πάρμα μέχρι το 2018. Μάλιστα, όπως είπε χαρακτηριστικά, αν διαλυθεί η ιταλική ομάδα τότε θα μείνει ελεύθερος.

Κάτι τέτοιο, ωστόσο, βρίσκει αντίθετους τους ανθρώπους του ΠΑΣ Γιάννινα. Όπως ισχυρίζονται ο Λίλα πρέπει να επιστρέψει με την έναρξη της προετοιμασίας, αφού έχει συμβόλαιο με τους "ταύρους".

Η Πάρμα, σύμφωνα με την πλευρά του ΠΑΣ, είχε πάρει ως δανεικό με οψιόν αγοράς τον παίκτη, όμως λόγω της τραγικής κατάστασης που βρίσκεται ο σύλλογος δεν την ενεργοποίησε.

Έτσι, ο Λίλα πρέπει να γυρίσει πίσω στην πόλη των Ιωαννίνων ή σε διαφορετική περίπτωση να έρθει κάποια άλλη ομάδα για να αγοράσει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή για να φύγει.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στην ανακοίνωση της Πάρμα τον Γενάρη που μας πέρασε αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο Λίλα είναι δανεικός.

"Παίκτης του ΠΑΣ ο Λίλα"

"Είναι οριστικό. Ο Άντι Λίλα είναι "σταυροφόρος". Η Πάρμα γνωστοποιεί πως απέκτησε τον μέσο με μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς από τον ΠΑΣ Γιάννινα".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ