ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Σκούφαλης: "Δίνουμε το 100% κάθε Κυριακή"

Σκούφαλης: "Δίνουμε το 100% κάθε Κυριακή"
INTIME SPORTS

Η απογοήτευση που υπήρχε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος στον ΠΑΣ Γιάννινα λόγω του υποβιβασμού, μετριάστηκε από την καλή πορεία της ομάδας στις πρώτες αγωνιστικές.

Ο Μανώλης Σκούφαλης με δηλώσεις του στον "Sentra 103,3" αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους στόχους της ομάδας, στο πρωτάθλημα της Football League αλλά και στην πρώην του ομάδα τον Πανιώνιο.

Για τον ΠΑΣ Γιάννενα και τους στόχους της ομάδας: "Ήταν λίγο δύσκολα στην αρχή, διότι υπήρχε μια απογοήτευση από τον κόσμο την περσινή χρονιά, αλλά η αρχή ήταν ότι κ αλύτερο, ώστε να ξαναφέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Η καλή αρχή είναι το ήμισυ του παντός... Νομίζω ότι δίνουμε κάθε Κυριακή το 100% για ν' ανεβάσουμε την ομάδα, γιατί αξίζει πραγματικά να βρίσκεται στην Superleague, με αυτόν τον κόσμο και την αγάπη που έχουν για την ομάδα.

Αυτό που ζω εδώ δεν το έχω ξαναζήσει, τόσος πολύ ο κόσμος να είναι παθιασμένος με τον ΠΑΣ. Μου το λέγανε, αλλά αν δεν το δεις δεν μπορείς να το καταλάβεις. Πραγματικά αγαπάνε πάρα πολύ την ομάδα και θέλουν να είναι ψηλά. Έγιναν κάποια λάθη πέρυσι, για τα οποία δεν είμαι αρμόδιος εγώ να μιλήσω.

Η εφετινή ομάδα είναι διαφορετική από την περσινή. Βρέθηκε στην Β' Εθνική, ήρθαν καινούρια παιδιά και νομίζω ότι δουλέψαμε πάρα πολύ σωστά. Φτιάξαμε μια ομάδα που ν' έχει καλά αποδυτήρια, να είμαστε αγαπημένοι γιατί μόνο έτσι πιστεύω μπορεί να επιτευχθεί η άνοδος. Έχουμε ένα πολύ καλό προπονητή που θα πρέπει να μείνει και στην Α' Εθνική, εφόσον ανέβει η ομάδα και έχουμε δουλέψει σωστά και μας έχει όλους αγαπημένους
".

Για το πρωτάθλημα της Football League: " Αυτή την στιγμή ο “αέρας” είναι καθαρός αλλά δεν ξέρω μετά αν αντέξουν και οι ομάδες γιατί μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν και οικονομικά προβλήματα σε πολλές ομάδες. Μια ομάδα για να πάει καλά πρέπει να είναι και οικονομικά καλά. Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες, αλλά δεν υπάρχει ποιότητα όπως στην Α' Εθνική. Δηλαδή με λίγο καλή ομάδα και να είσαι και λίγο σοβαρός, πολύ γρήγορα κάνεις την διαφορά. Όπως και ο ΠΑΣ έτσι και ο Παναιτωλικός κάνουν την διαφορά γιατί έχουν την ποιότητα των παικτών και του κόσμου.

Είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, απλά εγώ από τις ομάδες που έχω δει, έχω απογοητευθεί λίγο από το επίπεδο. Όταν έρχεται ο Πανθρακικός και κάνει σε όλο το παιχνίδι μια ευκαιρία, όταν παίζουμε στον Εθνικό και ο Εθνικός δεν έχει κατέβει την σέντρα αρχίζεις κι αναρωτιέσαι αν είναι αυτό το επίπεδο της Β' Εθνικής. Με το ρόστερ του Λεβαδειακού έχω μείνει άφωνος δεν περίμενα να κάνει αυτό το άσχημο ξεκίνημα Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα αλλά μια ομάδα φαίνεται από την αρχή τι στόχους έχει και τι ζητάει
".

Ποιες ομάδες ξεχωρίζουν από το πρωτάθλημα της Football League: " Και ο Πανθρακικός θα παλέψει αλλά και ο Λεβαδειακός, μην κοιτάτε που έχει μηδέν πόντους στην συνέχεια θα πάει πολύ καλύτερα,θα έρθουν και οι νίκες και τ' αποτελέσματα και θ' ανέβει. Ο ΟΦΗ είναι και αυτός μια ομάδα πολύ δυνατή. Είναι 4 με 5 ομάδες που θα παλέψουν, (ΠΑΣ Γιάννενα-Παναιτωλικός)".


Για τον Πανιώνιο:
" Είναι μια καινούρια ομάδα , μου αρέσει, από ότι μαθαίνω δουλεύουν αρκετά καλά, αλλά πιστεύω ότι κάτι λείπει από τον Πανιώνιο. Παικτικά του λείπει το γκολ”.


Για τα προβλήματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου: " Είναι πολύ άσχημο το 2010 να ασχολούμαστε με αυτά τα πράγματα (διαιτησία). Όταν ξεκίνα ένα πρωτάθλημα στις 28-30 Αυγούστου, είναι ανεπίτρεπτο να μην έχουν οι μεγάλες ομάδες γήπεδο να παίξουν μπάλα. Είναι ανεπίτρεπτο να ξεκινά η Superleague και τα γήπεδα να είναι χάλια στο 2010. Από εκεί πιστεύω ξεκινάνε όλα. Φέρνουνε ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, παίκτες με τόσα λεφτά δίνουν τόσα δις, δεν μπορούν να δώσουν και 200 χιλιάδες ευρώ να φτιάξουν το γήπεδο;

Δεν μπορεί να έχεις έναν παίκτη που τον πληρώνεις 10εκ. ευρώ και την πρώτη αγωνιστική να μην έχεις γήπεδο να τον βάλεις να παίξει και να τον βάζεις μέσα στο χωράφι, την Λεωφόρο να παίξει.

Ακόμα και η ΑΕΚ, που είναι μεγάλη ομάδα αλλά δεν έχει φτάσει στο επίπεδο του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, πιστεύω ότι εάν είχε τη Φιλαδέλφεια θα ήταν πάρα πολύ δυνατή και το πρωτάθλημα θα ήταν πολύ πιο ανταγωνιστικό. Τώρα όμως όταν βλέπουμε να παλεύουν για το πρωτάθλημα δυο ομάδες από νωρίς, από εκεί και πέρα τι ψάχνετε να βρείτε;".


Για το πρωτάθλημα της Superleague: " Κι ο ΠΑΟΚ και ο Άρης και η ΑΕΚ είναι ομάδες που πρέπει να είναι ανταγωνίσιμοι στο πρωτάθλημα. Είναι μεγάλες ομάδες, έχουν κόσμο, διψάνε για ένα τρόπαιο. Έχουμε βαρεθεί αυτό το Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός. Ν' αλλάξει και λίγο το κατεστημένο δεν είναι κακό. Θα πρέπει όμως και οι άλλοι να προσπαθήσουν περισσότερο".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ