ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ετοιμάζει πρόταση για Μόντριτς η Ρεάλ

Ετοιμάζει πρόταση για Μόντριτς η Ρεάλ
Μόντριτς

Διαβάστε για την πρόταση που σκέφτεται να καταθέσει η Ρεάλ Μαδρίτης στην Τότεναμ για τον Λούκα Μόντριτς και το πώς αυτό επηρεάζει το θέμα του προπονητή στους Λονδρέζους.

Σε ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής έχει αποφασίσει πως θα προχωρήσει ο Ζοζέ Μουρίνιο και ο εκλεκτός του φέρεται να είναι ο Λούκα Μόντριτς.

Ο Κροάτης τις τελευταίες δύο σεζόν είναι εξαιρετικός με την Τότεναμ και οι εμφανίσεις του έχουν πείσει τον Πορτογάλο τεχνικό για την απόκτησή του.

Ήδη έχουν υπάρξει κάποιες πρώτες επαφές μεταξύ των πρωταθλητών Ισπανίας και της Τότεναμ, ενώ ενήμερος για το ενδιαφέρον των Μαδριλένων είναι και ο ποδοσφαιριστής. Ο τελευταίος πρόσφατα τελείωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα, καθώς η Κροατία αποκλείστηκε στο Euro 2012, και δεν αποκλείεται οι διαπραγματεύσεις να εντατικοποιηθούν στο εξής.

Ο 26χρονος είναι γνωστό πως επιθυμεί να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ και πολύ δύσκολα θα παραμείνει στα "σπιρούνια", όπως είχε δηλώσει πρόσφατα ο συμπαίκτης του Μπρένταν Τσόρλουκα. Από την άλλη, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι σύμφωνα με την "Daily Mail" διατεθειμένη να κάνει πρόταση 30 εκατομμυρίων λιρών (περίπου 37 εκατ. ευρώ), γεγονός που δεδομένα θα βάλει σε πειρασμό την Τότεναμ, μετά την απώλεια εσόδων λόγω της μη συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ για δεύτερη χρονιά.

ΑΝΤΡΕ ΒΙΛΑΣ ΜΠΟΑΣ

Εν τω μεταξύ, το θέμα του Λούκα Μόντριτς έχει επηρεάσει και αυτό του προπονητή στους Λονδρέζους. Ο Αντρέ Βίλας Μπόας ήταν για πολλούς το πρώτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Τότεναμ, όμως, τις τελευταίες μέρες είναι δυσαρεστημένος και δείχνει αρνητικός στο να διαδεχτεί τον Χάρι Ρέντναπ.

Ένας από τους βασικούς λόγους είναι οι συζητήσεις μεταξύ της Τότεναμ και της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Μόντριτς, καθώς δε θα ήθελε να παραχωρηθεί ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας, ενώ ένας άλλος είναι το γεγονός πως δεν είναι ο μόνος υποψήφιος. Τις τελευταίες μέρες αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Ντανιέλ Λεβί έχει ψηλά στη λίστα του τον Λοράν Μπλαν, ο οποίος μένει ελεύθερος μετά το Euro 2012, και αυτό έχει ενοχλήσει τον Πορτογάλο πρώην τεχνικό της Τσέλσι.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ