ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κρ. Ρονάλντο: "Είμαι ευτυχισμένος στη Ρεάλ"

Κρ. Ρονάλντο: "Είμαι ευτυχισμένος στη Ρεάλ"

Σε συνέντευξη του στο "Talk Sport" ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε για τη Ρεάλ Μαδρίτης, τους συμπαίκτες του και την πορεία της Πορτογαλίας στο Μουντιάλ αλλά και τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

"Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το σπίτι μου, η βάση μου. Είμαι ευτυχισμένος" , δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο "Talk Sport"ο οποίος μοιάζει να βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του καθώς έσπασε το ρεκόρ σκοραρίσματος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αποτέλεσε τον παίκτη κλειδί για την πρόκριση της Πορτογαλίας στο Μουντιάλ, εγκαινίασε το δικό του Μουσείο στη γενέτειρα πόλη του και είναι το φαβορί για τη "Χρυσή Μπάλα".

Διαβάστε τη συνέντευξη του Πορτογάλου άσου:

Είσαι ευτυχισμένος; "Ναι. Γι αυτό και ανανέωσα με τη Ρεάλ. Αυτό είναι το σπίτι μου, η βάση μου. Νιώθω τέλεια εκεί. Αγαπάω την ομάδα, τον κόσμο της. Τα έχω όλα εκεί για αυτό και αποφάσισα να μείνω. Δεν ξέρω που θα βρίσκομαι στο τέλος της καριέρας μου αλλά αυτή τη στιγμή νιώθω πολύ υπερήφανος και πολύ ευτυχισμένος".

Γκαρέθ Μπέιλ; "Βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα. Είχε κάποιους τραυματισμούς και για αυτό έχει υποστεί μεγάλη πίεση. Είναι δύσκολο αλλά πιστεύω ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Οι οπαδοί και οι συμπαίκτες τον αγαπούν, είναι ένας καταπληκτικός παίκτης και ελπίζω να μας βοηθήσει να κερδίσουμε τίτλους".

Αντσελότι; "Είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Ήταν και παίκτης πριν γίνει προπονητής και έτσι έχει εμπειρία για το πώς να συμπεριφέρεται στους παίκτες. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την συνεργασία μου μαζί του. Χρωστάω πολλά σε αυτόν και στους υπόλοιπους τεχνικούς της ομάδας".

Ζιντάν; "Ο Ζιζού μας έδωσε την εμπειρία του, και η εμπειρία του αυτή, βοήθησε κυρίως τους νέους παίκτες. Είμαι χαρούμενος που δούλεψα μαζί του. Επειδή ήταν θρυλικός παίκτης με τεράστια εμπειρία. Μου αρέσει να είμαι δίπλα στους καλύτερους".

Μουντιάλ; "Είμαι πολύ ευτυχισμένος με την πορεία μας για το Μουντιάλ, πιστεύω ότι βοήθησα την Πορτογαλία να φτάσει μέχρι τη Βραζιλία και είμαι ικανοποιημένος και από την απόδοσή μου και από τους συμπαίκτες μου. Η πρόκριση μας στον τελικό του Μουντιάλ είναι μια φανταστική εμπειρία για εμένα, τους συμπαίκτες μου, την Πορτογαλία και γενικά για τους λάτρεις της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης".

Ιμπραχίμοβιτς; "Είναι ένας μεγάλος παίκτης και τον έχω παρατηρήσει τα τελευταία χρόνια. Σημειώνει πολλά γκολ. Σημαντικά γκολ. Και βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ