ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Μαδριλένος" ο Οζίλ!

"Μαδριλένος" ο Οζίλ!

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης είναι πλέον ο Μεσούτ Οζίλ, με τους "μερένγκες" να ανακοινώνουν την απόκτηση του διεθνούς Γερμανού μέσου από τη Βέρντερ Βρέμης μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα τους.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο συμφώνησε να καταβάλλει στους "πράσινους" το ποσό των 15.000.000 ευρώ για να δώσουν τη συγκατάθεσή τους για την παραχώρηση του παίκτη (έμενε ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι), με τον Οζίλ να αναμένεται να υπογράψει εξαετές συμβόλαιομε τους "μερένγκες" και να εισπράττει 5.000.000 ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας.

Το πρωί της Τρίτης, ο 21άχρονος άσος πήγε στην προπόνηση της Βέρντερ και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα "As", την Τετάρτη θα ταξιδέψει στη Μαδρίτη για να παρουσιαστεί επίσημα από τους ανθρώπους της Ρεάλ εντός της εβδομάδας.

Ο ισπανικός σύλλογος θα αποτελέσει τον τρίτο σταθμό στην καριέρα του Οζίλ μετά από την τετραετή θητεία του στη Μπουντεσλίγκα με τις φανέλες των Σάλκε (2006-08) και Βέρντερ (2008-2010), ενώ ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στην πορεία της Εθνικής Γερμανίας μέχρι τα ημιτελικά του Μουντιάλ 2010.

Υπενθυμίζεται ότι ο Οζίλ γίνεται ο δεύτερος παίκτης της "Νάσιοναλμανσαφτ" που μεταγράφεται αυτό το καλοκαίρι στην εννιά φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ, μετά τον αμυντικό μέσο Σάμι Κεντίρα που αποκτήθηκε πρόσφατα από τη Στουτγκάρδη.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ