ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μαύρα ρεκόρ για Ρεάλ και Κριστιάνο

Μαύρα ρεκόρ για Ρεάλ και Κριστιάνο

Η Ρεάλ όχι μόνο έχασε από την Αθλέτικ στο Μπιλμπάο αλλά το έκανε και με "κάτω τα χέρια". Διαβάστε για τις απογοητευτικές επιδόσεις των αστεριών του Κάρλο Αντσελότι.

Η χώρα των Βάσκων αποδεικνύεται τελικά αφιλόξενη για τη Ρεάλ Μαδρίτης τη φετινή σεζόν αφού μετά την βαριά ήττα που είχε γνωρίσει στο ξεκίνημα από τη Σοσιεδάδ με 4-2, το βράδυ του Σαββάτου υποχρεώθηκε σε νέα ήττα, αυτή τη φορά με 1-0 από τη Μπιλμπάο στο "San Mames".

Αυτή μάλιστα η αποτυχία σκόρπισε ακόμα περισσότερη απογοήτευση στους φίλους των "μερένγκες": αφενός γιατί με νίκη σήμερα η Μπαρτσελόνα (υποδέχεται τη Βαγιαδολίδ) πατάει μόνη της στην κορυφής της La Liga και αφετέρου γιατί οι πρωταθλητές Ευρώπης ολοκλήρωσαν το ματς κόντρα στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε χωρίς ούτε ένα σουτ προς την αντίπαλη εστία!

Από την πλευρά του ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει ούτε ένα σουτ προς την αντίπαλη εστία στα 4 από τα τελευταία 8 παιχνίδια πρωταθλήματος, καθώς εκτός του αγώνα με την Μπιλμπάο είχε μείνει στο "μηδέν" και στις αναμετρήσεις με Εσπανιόλ, Κόρδοβα και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μαύρα ρεκόρ για Ρεάλ και Κριστιάνο

Σε κακή μέρα βρέθηκαν πάντως και οι έτεροι σταρ της επίθεσης της Ρεάλ, Μπέιλ και Μπενζεμά, με τον Ουαλό άσο να συμπληρώνει μάλιστα 8 συνεχόμενα ματς χωρίς γκολ και 7 διαδοχικά χωρίς ασίστ.

Εντυπωσιακό είναι επίσης και ένα στατιστικό που αφορά τον Τόνι Κρόος, ο οποίος στην αναμέτρηση του "San Mames" είχε 9 λανθασμένες μεταβιβάσεις, με το νούμερο αυτό να είναι μεγαλύτερο σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι του στη Ρεάλ από το περασμένο καλοκαίρι που πήρε τη μεταγραφή από τη Μπάγερν Μονάχου.

Μαύρα ρεκόρ για Ρεάλ και Κριστιάνο

Στον αντίποδα; Πέρα από το γεγονός ότι ολοκλήρωσε μία ονειρεμένη εβδομάδα (είχε προηγηθεί η πρόκριση στον τελικό του Copa del Rey όπου θα αντιμετωπίσει τη Μπαρτσελόνα) η Μπιλμπάο μπορεί να υπερηφανεύεται για το γεγονός ότι δεν έχει δεχτεί γκολ στα τέσσερα τελευταία ματς πρωταθλήματος: απέναντι σε Γρανάδα (0-0 εκτός), Βαγιεκάνο (1-0 εντός), Έιμπαρ (1-0 εκτός) και Ρεάλ Μαδρίτης (1-0).

Το σερί μάλιστα αυτό είναι το μεγαλύτερο στην ιστορία του συλλόγου από τον Μάρτιο/Απρίλιο του 1989!

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ρεάλ Μαδρίτης 1-0

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ