ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Με Ρονάλντο στο ντέρμπι

Cristiano Ronaldo da un cabezazo a Iturraspe. 

Cristiano Ronaldo clashes heads with Iturraspe.
Cristiano Ronaldo da un cabezazo a Iturraspe. Cristiano Ronaldo clashes heads with Iturraspe. CRISTIANO RONALDO DA UN CABEZAZO A ITURRASPE. CRISTIANO RONALDO CLASHES HEADS WITH ITURRASPE.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τιμωρήθηκε για τρεις αγωνιστικές, έτσι θα παίξει κόντρα στην Ατλέτικο, όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει ο Αντσελότι (videos)

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, τόνισε στην συνέντευξη τύπου πριν τον πρώτο ημιτελικό του Copa del Rey με την Ατλέτικο πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα παίξει κανονικά.

Ο Πορτογάλος αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με την Μπιλμπάο στο "Σαν Μαμές" με απευθείας κόκκινη κάρτα και λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του Ιταλού τεχνικού ανακοινώθηκε η απόφαση για τιμωρία του Πορτογάλου με τρεις αγωνιστικές.

Για να ισχύσει η τιμωρία και για ματς κυπέλλου θα έπρεπε να είναι από 4 ματς και πάνω, έτσι είναι διαθέσιμος για και για δύο ματς με την Ατλέτικο, ενώ ο Αντσελότι έχει είχε εξ αρχής στα πλάνα του τον CR7, καθώς ήταν σίγουρος πως ο παίκτης δεν έχει... βαριά τιμωρία, θεωρώντας αυστηρή την αποβολή του.

"Ο Ρονάλντο θα ξεκινήσει αύριο. Η κόκκινη κάρτα του ήταν μία αυστηρή απόφαση", τόνισε ο Ιταλός και συνέχισε: "Ο Κριστιάνο δέχεται πολλά μαρκαρίσματα και πολλές... επιθέσεις σε κάθε ματς".

Ο Αντσελότι ανέφερε επίσης πως οι Άλβαρο Αρμπελόα και Φάμπιο Κοεντράο θα παίξουν στα άκρα της άμυνας και πως οι Γκάρεθ Μπέιλ και Ραφαέλ Βαράν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους.

Οι δηλώσεις του Κάρλο Αντσελότι...

Πλάνα από την προπόνηση της Ρεάλ...

Το video που ελάφρυνε τις κατηγορίες

Ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα είχε γράψει πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο όταν άφηνε τον αγωνιστικό χώρο του "Σαν Μαμές" μετά την αποβολή του έδωσε χαστούκια στον εαυτό κοιτώντας τον 4ο διαιτητή, αλλά υπάρχει video που αποδεικνύει πως αυτό δεν ισχύει (παρακάτω).

Όσον αφορά στα ματς που θα χάσει ο Ρονάλντο είναι τα εντός έδρας με Βιγιαρεάλ και Έλτσε και ενδιάμεσα το εκτός έδρας με Χετάφε.

Ο Ρονάλντο και ο 4ος διαιτητής...

"Δεν δίνουμε δύο πάσες, εντυπωσιακό"

Στο ματς με την Μπιλμπάο το στήσιμο από τον Ερνέστο Βαλβέρδε δημιούργησε εκνευρισμό στους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι λογομαχίες ήταν αρκετές με τον Ρονάλντο να λέει στον Σέρχιο Ράμος: "Δεν δίνουμε δύο πάσες, εντυπωσιακό". Δείτε το video...

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ