ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ

"Τιμωρήστε τον"

"Τιμωρήστε τον"

Την επιβολή τιμωρίας σε Ζοσέ Μουρίνιο και Μανουέλ Πρεθιάδο για την "κοκορομαχία" που είχαν στο πλαίσιο του Σπόρτινγκ Χιχόν-Ρεάλ Μαδρίτης ζήτησε από η Ισπανική Επιτροπή κατά της Βίας.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, η Κρατική Επιτροπή κατά της βίας, του ρατσισμού, της ξενοφοβίας και της μισαλλοδοξίας ζήτησε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας να "υϊοθετήσει τις απαιτούμενες πειθαρχικές κυρώσεις" κατά του τεχνικού της Ρεάλ και του συναδέλφου του της Χιχόν μετά από τις λεκτικές διαμάχες τους τις τελευταίες ημέρες.

Υπενθυμίζεται πως αμφότεροι "ξεπέρασαν τα εσκαμμένα" με τις πράξεις τους την περασμένη εβδομάδα. Την αρχή έκανε ο Μουρίνιο ο οποίος κατηγόρησε τη Χιχόν πως "χάρισε" ματς στη Μπαρτσελόνα, ενώ ο Πρεθιάδο απάντησε αποκαλώντας παλιοτόμαρο τον "special one".

Όμως οι δύο άνδρες δεν έμειναν εκεί, αφού μετά τον αγώνα πρωταγωνίστησαν σε ένα άνευ προηγουμένο σκηνικό στο πάρκινγκ του σταδίου "Ρίκο Πέρεθ": ο Μουρίνιο ευχήθηκε στη Χιχόν να πέσει στη δεύτερη κατηγορία και ο ομόλογός του απάντησε μέσω ενός μπουκαλιού που εκτόξευσε προς το πούλμαν της Ρεάλ.

Σύμφωνα λοιπόν με την επιτροπή για την καταπολέμηση της βίας στον χώρο του ισπανικού αθλητισμού, η ανταλλαγή δηλώσεων μεταξύ των δύο ανδρών "θα μπορούσαν να προκαλέσουν τη δημιουργία ενός κλίματος εχθρικού μεταξύ των συμμετεχόντων και των θεατών σε έναν αγώνα, που είχε θεωρηθεί υψηλού κινδύνου".

TAGS ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ