ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μουρίνιο: "Πήραμε τρεις χρυσούς πόντους"

Μουρίνιο: "Πήραμε τρεις χρυσούς πόντους"

Εγκώμια προς τη Ρεάλ Σοθιεδάδ αλλά και τον ρέφερι της αναμέτρησης στο "Ανοέτα" αφιέρωσε μετά τη νίκη της Ρεάλ (2-1) ο Ζοσέ Μουρίνιο. Έντονα παράπονα από τον "special one" προς την ισπανική Λίγκα για το "βαρύ" πρόγραμμα της "βασίλισσας".

"Ο αντίπαλός μας είχε ένα πολύ έντονο παιχνίδι, σαν αυτό που κάναμε εμείς την Τετάρτη (σ.σ κόντρα σε Άγιαξ). Για αυτό δεν μπορούσαμε σήμερα να είμαστε τόσο ζωηροί.

Αντιμετωπίσαμε δυσκολίες στο να παρακολουθούμε τον ρυθμό της Ρεάλ Σοθιεδάδ όταν χάναμε τη μπάλα.

Γιατί έπρεπε να παίξουμε απόψε από τη στιγμή που δώσαμε αγώνα την Τετάρτη;",
ξεκίνησε το "κατηγορώ" του ο Πορτογάλος τεχνικός, και συνέχισε: "Η Βαλένθια αντιμετωπίζει την Κυριακή την Έρκουλες και έπαιξαν Τρίτη.


Γιατί πρέπει να είμαστε εμείς; Ελπίζω να προστατευτεί το θέαμα του ποδοσφαίρου και την ίδια ώρα να γίνονται σεβαστές οι αποφάσεις των τηλεοπτικών σταθμών. Ελπίζω στο μέλλον οι αποφάσεις που θα παρθούν να είναι πιο ισορροπημένες.

Αντιμετωπίζουμε την Εσπανιόλ την Τρίτη και το παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την κατάσταση, παίζουμε Τετάρτη, Σάββατο, Τρίτη... Φαίνεται πως η ζωή είναι ευκολότερη για μερικούς και πιο σκληρή για κάποιους άλλους.

Η Ρεάλ Σοθιεδάδ άξιζε να νικάει στο πρώτο ημίχρονο. Πιστεύω ότι μία ισοπαλία θα ήταν το δικαιότερο αποτέλεσμα. Θα επαναλάβω ωστόσο ότι πιστεύω πως μία ομάδα που παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ την Τετάρτη πρέπει να παίζει μετά στο πρωτάθλημα Κυριακή, όχι Σάββατο".


Όσον αφορά πάντως στους Βάσκους, οι οποίοι έφεραν σε πραγματικά δύσκολη θέση τη Ρεάλ, αλλά και στον διαιτητή της αναμέτρησης, ο Μουρίνιο είχε μόνο καλό λόγια να πει.

"Η Σοθιεδάδ είναι δύσκολη αντίπαλος, πήραμε τρεις χρυσούς πόντους απόψε. Θα δούμε πόσες ομάδες θα καταφέρουν να πάρουν τους ίδιος πόντους σε αυτό το στάδιο μέσα στη σεζόν.

Εμείς θα πρέπει να κερδίζουμε παίζοντας καλά τις περισσότερες φορές, όμως μερικές φορές χρειάζεται να προσαρμοστείς στις συνθήκες που δεν σου επιτρέπουν να παίξεις όπως θέλεις.

Έχω κατακτήσει έξι πρωταθλήματα και δεν υπήρχε κάποια ομάδα μου που να μην κατάφερε να προσαρμοστεί. Οι δύσκολες στιγμές πρέπει να αντιμετωπίζονται με ταπεινότητα. Οι παίκτες μου ήταν ταπεινοί απόψε, όπως και ο προπονητής τους.

Επιπλέον, θυμόμαστε πολλές φορές τους διαιτητές όταν δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους. Θέλω να μιλήσω για τον δικό μας απόψε επειδή ήταν ο καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο. Το παιχνίδι ήταν γρήγορο και δύσκολο.

Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που οι παίκτες της έπεφταν πολύ εύκολα στο έδαφος. Ο διαιτητής επέδειξε θεαματική νοοτροπία και φιλοσοφία. Ήταν φανταστικός".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ