ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Μουρίνιο χρίζει γκολκίπερ τους Κεντίρα-Ράμος!

Ο Μουρίνιο χρίζει γκολκίπερ τους Κεντίρα-Ράμος!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο "ξαναχτύπησε"! Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε εντολή στους Κεντίρα και Σέρχιο Ράμος να προπονούνται με τους γκολκίπερ προκειμένου να υπερασπιστούν την εστία της ομάδας σε περίπτωση ανάγκης!

Ιδιοφυΐα, τρέλα ή εκπόνηση λεπτομερούς πλάνου; Ο "Special One" εξέπληξε με την σκέψη του και μόνο να χρησιμοποιεί τους Κεντίρα και Σέρχιο Ράμος ως τερματοφύλακες σε περίπτωση που καταστεί κάτι τέτοιο αναγκαίο.

Ο Μουρίνιο αποκάλυψε σε συνέντευξη Τύπου στη Μαδρίτη, πως είναι ήδη προετοιμασμένος σε περίπτωση που ο Ίκερ Κασίγιας, ή δεύτερος γκολκίπερ Ντούντεκ τραυματιστούν στο ίδιο παιχνίδι για τους αντικαταστάτες τους.

Ο πολύπλευρος διεθνής αμυντικός με την εθνική Ισπανίας αλλά και ο Γερμανός μέσος θα υπερασπιστούν την εστία της "βασίλισσας" σε τούτη την ακραία περίπτωση.

Ο πρώην προπονητής της Ίντερ ξεκαθάρισε πως αμφότεροι θα προπονούνται κάθε εβδομάδα με τους τερματοφύλακες, ώστε να βρίσκονται σε ετοιμότητα εάν ποτέ κληθούν να υπερασπιστούν τα καρέ των Καστιγιάνων.

δη γνωρίζουμε ποιος θα είναι ο τερματοφύλακας εάν χάσουμε τους δύο που έχουμε. Πρόκειται για τους Σέρχιο Ράμος και Κεντίρα. Προπονούμαστε και για αυτό το ενδεχόμενο. Έχει συμβεί ήδη δύο φορές και μπορεί να επαναληφθεί. Κάθε εβδομάδα οι Κεντίρα και Σέρχιο Ράμος θα προπονούνται με τους τερματοφύλακες" ήταν η ατάκα του Μουρίνιο.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ