ΡΟΜΑ

Θέλει να φύγει ο Τότι!

Θέλει να φύγει ο Τότι!

"Βόμβα" Φραντσέσκο Τότι στη Ρόμα: ο ιστορικός καπιτάνο των "τζαλορόσι" είναι χολωμένος με τη συμπεριφορά του Κλαούντιο Ρανιέρι προς το πρόσωπό του και ετοιμάζεται να αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι. Ισπανία, ΗΠΑ και Κατάρ οι πιθανοί προορισμοί του!

Η επιλογή του Κλαούντιο Ρανιέρι να χρησιμοποίησει ως αλλαγή τον Φραντσέσκο Τότι στο 91ο λεπτό (!) της αναμέτρησης με τη Σαμπντόρια (πρόλαβε έτσι να αγωνιστεί μόνο τέσσερα λεπτά) ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στις σχέσεις των δύο ανδρών και φέρνει τη σημαία των Ρωμαίων ένα βήμα πιο κοντά στην έξοδο του "Ολίμπικο"!

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, ο 34χρονος άσος είναι έντονα δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι ο προπονητής του δίνει ελάχιστα λεπτά συμμετοχής στα τελευταία ματς, καθώς και από τον δρόμο της "σιωπής" που έχει επιλέξει η διοίκηση και φέρεται αποφασισμένος να φύγει από την ομάδα της καρδιάς του το ερχόμενο καλοκαίρι, παρότι το συμβόλαιό του με το σύλλογο λήγει το 2014 καθώς και ότι προορίζεται για παραγοντικό πόστο αμέσως μετά.

Όπως όλα δείχνουν ο Τότι θα επιδιώξει στη σημερινή απογευματινή προπόνηση στην Τριγκόρια να πάρει απαντήσεις από διοικούντες τη Ρόμα αναφορικά με τον "παροπλισμό" του και σε περίπτωση που δεν τις κρίνει πειστικές, τότε θα εξετάσει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο της φυγής.

Το παράπονο του Τότι έχει να κάνει με το γεγονός ότι αισθάνεται πως ο Ρανιέρι τον υπολογίζει πλέον ως τέταρτη λύση στην επίθεση, πίσω από τους Μενέζ, Μποριέλο και Βούτσινιτς, την ώρα που ο ίδιος αισθάνεται ετοιμοπόλεμος από πλευράς φυσικής κατάστασης και θέλει να αποχαιρετήσει τα γήπεδα ως πρωταγωνιστής.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό και στον προηγούμενο εκτός έδρας αγώνα της Ρόμα, κόντρα στη Μίλαν στο "Σαν Σίρο" (προτιμήθηκε ο Αντριάνο), ενώ ο Ρανιέρι χρησιμοποίησε μία απίστευτη δικαιολογία για την είσοδο του στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Σαμπντόρια λέγοντας χαρακτηριστικά: "Νόμιζα ότι έμενε περισσότερος χρόνος μέχρι το τελικό σφύριγμα".


Πολλά τα σενάρια για τον επόμενο σταθμό

Αν πάντως ο αρχηγός και φυσικός ηγέτης της Ρόμα φύγει το καλοκαίρι τότε δεν θα φορέσει τη φανέλα άλλης ομάδας στην Ιταλία, με τα σενάρια να τον φέρνουν υποψήφιο για να αγωνιστεί σε κάποια ομάδα της Πριμέρα Ντιβισιόν, αλλά και να είναι "θέλγητρο" για αυτόν μία πρόταση από ομάδα των ΗΠΑ (Γκάλαξι;) ή το Κατάρ.

Την ίδια ώρα, η ιστοσελίδα "Sportmediaset" υπογραμμίζει ότι η κατάσταση αυτή μπορεί να αλλάξει άρδην, σε περίπτωση που χωρίσουν οι δρόμοι της Ρόμα με τον Κλαούντιο Ρανιέρι και έρθει στον πάγκο των "τζαλορόσι" ο Κάρλο Αντσελότι...

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ