ΞΑΝΘΗ

Αντίστροφη μέτρηση

Αντίστροφη μέτρηση
INTIME SPORTS

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία της Ξάνθης για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου. Εκτός πλάνων ο τιμωρημένος Τζάγκι και οι τραυματίες Στιούαρτ, Γκλέισον και Σταθάκης.

Με στόχο να πετύχει την τρίτη συνεχόμενη νίκη της που θα της επιτρέψει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, θα υποδεχτεί η Ξάνθη την Κυριακή τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η προετοιμασία μπήκε στην τελική ευθεία την Παρασκευή. Ο Νίκος Παπαδόπουλος πριν από την έναρξη της απογευματινής προπόνησης της Παρασκευής μίλησε στους παίκτες του εστιάζοντας στην κρισιμότητα του επερχόμενου αγώνα.


Στη συνέχεια και μετά το καθιερωμένο ζέσταμα, οι ποδοσφαιριστές της SKODA ΞΑΝΘΗ ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής. Ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν για μία ακόμη μέρα οι Σταθάκης, Στιούαρτ, Σάντος.

Στον αντίποδα κανονικά προπονείται ο Πόι και θα βρίσκεται στην διάθεση του Έλληνα τεχνικού.
Το Σάββατο, μετά την πρωινή προπόνηση θα ανακοινωθεί και η αποστολή της ξανθιώτικης ομάδας.


Στο μεταξύ όπως ανακοινώθηκε από τη SUPER LEAGUE, άλλαξε η ώρα της αναμέτρησης SKODA ΞΑΝΘΗ - Καβάλα για την 14η αγωνιστική. Ο συγκεκριμένος αγώνας είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου με ώρα έναρξης στις 17:15, όμως θα αρχίσει στις 15:00.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ