ΞΑΝΘΗ

Δοκιμές από Κεχαγιά

Δοκιμές από Κεχαγιά
INTIME SPORTS

Ο προπονητής της Ξάνθης, δοκίμασε πρόσωπα και σχήματα στην προπόνηση της Παρασκευής ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο. Φαβορί ο Μπούγκα για την επίθεση.

Ο Ρουμάνος αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης του τραυματία Έλινγκτον στην "γραμμή κρούσης" των ακριτών ενώ εναλλακτική λύση αποτελεί ο Καμερουνέζος Μπεκαμένγκα.

Στην προπόνηση της Παρασκευής, μετά το καθιερωμένο ζέσταμα υπήρξαν ασκήσεις με πάσες, ασκήσεις ευλυγισίας, τελειώματα και οικογενειακό «διπλό», στο οποίο ο 'Ελληνας τεχνικός δοκίμασε παίκτες και σχήματα>


Το "παρών"στην προπόνηση έδωσε και ο Μάριαν Αλτιπαρμακόφσκι αλλά με πολιτική περιβολή. Ο νεαρός Σκοπιανός μαζί με τον Νίκο Τσουμάνη θα ενισχύσουν την ομάδα των ΤΕΠ που αγωνίζεται το Σάββατο στις 11:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Πηγαδίων με αντίπαλο τον Πανιώνιο.

Η SKODA ΞΑΝΘΗ θα προπονηθεί για τελευταία φορά το απόγευμα του Σάββατου (16:00) και μετά ο προπονητής της ομάδας θα ανακοινώσει και την αποστολή. Το βράδυ της ίδιας μέρας οι παίκτες θα παρακολουθήσουν DVD με αγώνες των «κυανέρυθρων».



Τέλος, ενός λεπτού σιγή θα κρατηθεί πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Πανιώνιο στη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου της ομάδας Κώστα Χαχαμόπουλου που έχασε την μάχη από την επάρατη νόσο.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ