ΞΑΝΘΗ

Έντονος προβληματισμός

Έντονος προβληματισμός
INTIME SPORTS

Έντονος είναι ο προβληματισμός στο στρατόπεδο της Ξάνθης μετά την εμφάνιση και την ήττα από τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο.

Οι δύο βαθμοί συγκομιδή μετά από τα τρία πρώτα παιχνίδια στο πρωτάθλημα σίγουρα δεν ικανοποιούν τους ακρίτες που ξεκίνησαν φέτος την Σούπερ Λίγκα με στόχο να αποφύγουν τις περυσινές περιπέτειες.

Και αν το ξεκίνημα ήταν ιδανικό με την ισοπαλία που απέσπασαν στην Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη καθώς η ομάδα στραβοπάτησε απέναντι στον Πανιώνιο στην πρεμιέρα της στα Πηγάδια ενώ γνώρισε την ήττα από τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο το Σάββατο.


Η εμφάνιση απέναντι στους Κρητικούς μάλιστα ήταν κακή προκαλώντας έντονο προβληματισμό καθώς οι Θρακιώτες επιθετικά ήταν ακίνδυνοι κόντρα στην ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου.


Παράλληλα όμως και κάποιες επιλογές όπως η μη χρησιμοποίηση του Μπόατενγκ που αποτέλεσε την ηχηρή μεταγραφή του καλοκαιριού έχουν προκαλέσει δυσαρέσκεια με αποτέλεσμα να προκύψουν και οι πρώτες φήμες όσον αφορά σε πιθανή αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.


Και όλα αυτά ενώ ακολουθεί πλέον ένα δύσκολο πρόγραμμα για την Ξάνθη. Συγκεκριμένα ακολουθούν η εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, η εκτός έδρας κόντρα στην ΑΕΚ, το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και το εκτός έδρας κόντρα στον Ατρόμητο όπου η ομάδα θα χρειαστεί να δείξει ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο προκειμένου να μαζέψει βαθμούς.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ