ΞΑΝΘΗ

Έντονος προβληματισμός

Έντονος προβληματισμός

Προβληματισμός στο στρατόπεδο της Ξάνθης μετά την νέα ήττα της ομάδας στο "Αλκαζάρ" από την Λάρισα και την εικόνα που εμφανίζει η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. "Πονοκέφαλος" η επιθετική δυστοκία.

Η τέταρτη ήττα της Ξάνθης στο πρωτάθλημα, ήρθε στην Λάρισα με τους ακρίτες να συνεχίζουν να προβληματίζουν με την απόδοση τους.

Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό ότι η αντίπαλος τους πέτυχε απέναντι τους όσα γκολ είχε σημειώσει μέχρι χθες συνολικά στο πρωτάθλημα. Οι απουσίες στην άμυνα αποδείχτηκαν ιδιαίτερα σημαντικές αλλά ταυτόχρονα όμως συνεχίστηκε και η επιθετική δυστοκία.

Άλλωστε με τέσσερα γκολ, η Ξάνθη διαθέτει την χειρότερη επίθεση πλέον στην Σούπερ Λίγκα μετά τις οκτώ πρώτες αγωνιστικές.Η ανάγκη απόκτησης ενός επιθετικού στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, δείχνει μεγάλη.

Πλέον το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή το επόμενο Σάββατο,είναι κρίσιμο καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες.

Η ομάδα με έξι βαθμούς βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις και η νίκη αποτελεί μονόδρομο προκειμένου να "αναπνεύσει" βαθμολογικά.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ