ΞΑΝΘΗ

"Έπιασε" δουλειά ο Παράσχος

"Έπιασε" δουλειά ο Παράσχος

Υπό τις οδηγίες του Γιώργου Παράσχου έγινε η προπόνηση της Τρίτης. "Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην Ξανθη. Είμαι εδώ για να συνεχίσω αυτό που σταμάτησα στην πρώτη μου "θητεία" στην ομάδα", δήλωσε.

Ο Γιώργος Παράσχος "έπιασε" δουλειά στην Ξάνθη και την Τρίτη αφού παρουσιάστηκε στους παίκτες από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Χρήστο Πανόπουλο στην συνέχεια προπόνησε για πρώτη φορά την νέα του ομάδα.

Στην σύντομη ομιλία του στους παίκτες της SKODA ΞΑΝΘΗ ο Γιώργος Παράσχος, τόνισε πως γνωρίζει την ποιότητα της ομάδας και μαζί θα δουλέψουν για να πετύχουν τους φετινούς στόχους.



" Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην SKODA ΞΑΝΘΗ. Είμαι εδώ για να συνεχίσω αυτό που σταμάτησα στην πρώτη μου "θητεία" στην ομάδα.


Θα δουλέψουμε για να δημιουργήσουμε μία ομάδα που να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο αλλά και να παίρνει αποτελέσματα. Υπάρχει το υλικό και θα κάνουμε το παν για να το αξιοποιήσουμε"
, ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Παράσχου στην επίσημη ιστοσελίδα της SKODA ΞΑΝΘΗ.


Την προπόνηση παρακολούθησε και ο Χρήστος Πανόπουλος μαζί με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ, Άρη Πιαλόγλου αλλά και τον Τεχνικό Διευθυντή, Γιάννη Παπαδημητρίου.Για την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ