ΞΑΝΘΗ

Για "καρέ" στις νίκες

Για "καρέ" στις νίκες
INTIME SPORTS

Χωρίς τους τραυματίες Γκλέισον, Στιούαρτ και Σταθάκη συνεχίζεται η προετοιμασία της Ξάνθης για το παιχνίδι της Κυριακής με την Καβάλα στα Πηγάδια όπου οι ακρίτες "ποντάρουν" και στη συμπαράσταση των φιλάθλων τους για να φτάσουν στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους. Μέρος της προπόνησης ακολούθησε και ο Ζεάν Καριόκας στις πρώτες μέρες εγκλιματισμού του στο νέο περιβάλλον.

Με στόχο την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της, η Ξάνθη συνεχίζει την προετοιμασία της για το παιχνίδι της Κυριακής με την Καβάλα.

Οι Θρακιώτες "ποντάρουν" και στη συμπαράσταση του κόσμου τους για να φτάσουν σε μία ακόμη επιτυχία, βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο τη βαθμολογική τους θέση.

Στην προπόνηση της Παρασκευής, οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν τις καθιερωμένες ασκήσεις για το ζέσταμα για να ακολουθήσουν οι οδηγίες στην τακτική, σε ένα κρύο, από πλευράς κλιματικών συνθηκών, απόγευμα.

Ατομικά προγράμματα ακολούθησαν οι Σάντος, Στιούαρτ και Σταθάκης ενώ μέρος της προπόνησης ακολούθησε και ο Ζεάν Καριόκας στις πρώτες μέρες εγκλιματισμού του στο νέο περιβάλλον.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ