ΞΑΝΘΗ

Κέρδισε τη θέση ο Παπαδόπουλος

Κέρδισε τη θέση ο Παπαδόπουλος

Ο Νίκος Παπαδόπουλος κέρδισε τη θέση του μόνιμου προπονητή στην Skoda Ξάνθη καθώς ο Χρήστος Πανόπουλος με δήλωση του ξεκαθάρισε ότι θα έχει την πλήρη στήριξη του.

Ο Έλληνας τεχνικός από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας ως προσωρινή λύση μετά το διαζύγιο με τον Γιώργο Παράσχο, οδήγησε τους ακρίτες σε συνεχόμενες επιτυχίες που τους έφεραν στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Παρότι ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης είχε δηλώσει προ δέκα ημερών ότι έχει συμφωνήσει με ξένο τεχνικό με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για τον Τσέχο, Μπέρανεκ, τελικά ο Χρήστος Πανόπουλος αποφάσισε να μονιμοποιηθεί ο Νίκος Παπαδόπουλος στον πάγκο.

" Προπονητής της SKODA ΞΑΝΘΗ, που θα έχει την πλήρη στήριξή μου σε όλα τα στραβά που θα έχουμε, θα είναι ο κος Νίκος Παπαδόπουλος", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Πανόπουλος.

Από την πλευρά του ο Νίκος Παπαδόπουλος, τόνισε:" Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κο Πανόπουλο για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου, αλλά και για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο των συνεργατών μου.

Θα ήθελα επίσης με την ευκαιρία αυτή να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθειά τους".

Οι επιδόσεις της Ξάνθης με τον Νίκο Παπαδόπουλο στο "τιμόνι" είναι εντυπωσιακές. Συγκεκριμένα από την 10η αγωνιστική και το ντεμπούτο του στο 1-1 εκτός έδρας με την Κέρκυρα μέχρι και το φινάλε του πρώτου γύρου με το 2-0 επί του Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης", η ακριτική ομάδα μετράει τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες, όντας αήττητη.

Παράλληλα όμως και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας σε δηλώσεις του στάθηκαν στην συμβολή του νεαρού προπονητή στην βελτίωση της εικόνας των Θρακιωτών και έτσι ο τελευταίος κέρδισε με το..σπαθί του τη θέση του πρώτου τεχνικού στην Ξάνθη.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ