ΞΑΝΘΗ

"Πήγαινε παίξε σε άλλη παραλία"

"Πήγαινε παίξε σε άλλη παραλία"

Με έναν τρόπο απίστευτο και συνάμα ασυνήθιστο για τα ελληνικά δεδομένα έβαλε τέλος η Skoda Ξάνθη στις πιθανότητες ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της από τον Χοσέ Άνχελ Θιγάντα.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα "Goal" , ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Θράκης, Χρήστος Πανόπουλος, έστειλε e-mail (μέσω του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ και στενού συνεργάτη του, Γιάννη Παπαδημητρίου) στον μάνατζερ του Ισπανού προπονητή, όπου του κλείνει την πόρτα της ομάδας μέσα από δύο απίθανες φράσεις "μεταφρασμένες" από τα ελληνικά στα αγγλικά!

"When the glass (or the bridge in your case) is broken it can never be stick back together (as we say in Greece).

Therefore we would suggest that you take your toys and go play at another beach (as we say again in my country)", αναφέρει το σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα, το οποίο σε ελληνική μετάφραση λέει:

"Οταν το γυαλί (ή η γέφυρα στην περίπτωσή σας) σπάσει, δεν μπορεί ποτέ να ξανακολλήσει (όπως λέμε στην Ελλάδα).

Ως εκ τούτου θα σας προτείναμε να πάρετε τα παιχνίδια σας και να πάτε να παίξετε σε κάποια άλλη παραλία (όπως λέμε ξανά στην πατρίδα μας)".

Το πιθανότερο είναι μάλιστα να μεταβιβάσει ο μάνατζερ αυτά τα λόγια στον Ισπανό προπονητή, καθώς η επίσημη Ξάνθη εκφράζει την επιθυμία της να μεταφέρει το μήνυμά της στον πελάτη του!

Να σημειωθεί ότι στην πρώτη πρόταση για συνεργασία ο Ισπανός τεχνικός είχε αρνηθεί, αφού ο Χρήστος Πανόπουλος δεν φερόταν διατεθειμένος να πληρώσει για όλο το τιμ, ωστόσο όταν άλλαξε γνώμη και ειδοποίησε πως συμφωνεί με τους όρους της ελληνικής ομάδας ήταν πολύ αργά...

Οι δύο παραπάνω ατάκες "υπέγραψαν" άλλωστε το οριστικό τέλος των συνομιλιών των δύο πλευρών!

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ