ΞΑΝΘΗ

Προετοιμασία και δοκιμή

Προετοιμασία και δοκιμή
Παπαδόπουλος

Ξεκίνησε με διπλή προπόνηση την Τετάρτη,η προετοιμασία της Ξάνθης για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Εκτός λόγω ίωσης ο Βάλλας. Πρώτη δοκιμή για τον Σενεγαλέζο μέσο, Μπανταρά Σενέ.

Η προετοιμασία της Ξάνθης για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, ξεκίνησε την Τετάρτη με διπλή προπόνηση.

Η νίκη επί του Πανιωνίου με 0-2 ανήκει πλέον στο παρελθόν κι όλοι στην ομάδα συγκεντρώνονται για να πετύχουν τον στόχο τους στην επόμενη αναμέτρηση.

Το πρόγραμμα για την Τετάρτη είχε ασκήσεις ταχυδύναμης το πρωί, ενώ από το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές θα ακολουθήσουν ασκήσεις με μπάλα.

Στην πρωινή προπόνηση δεν συμμετείχε ο Σπύρος Βάλλας λόγω ίωσης, ενώ στο μεσοδιάστημα η ξανθιώτικη ομάδα γευμάτισε και παρέμεινε στο ξενοδοχείο των αθλητικών της εγκαταστάσεων.

Μέρος στην προπόνηση έλαβε κι ο Σενεγαλέζος Μπανταρά Σενέ που δοκιμάζεται από το Νίκο Παπαδόπουλο. Ο αφρικανός άνηκε στη Σοσό, είναι τέσσερις φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του αλλά έχει να αγωνιστεί από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Τελος την Τρίτη το απόγευμα στο ΔΑΚ άργους Ορεστικού ο Παύλος Καθάριος αγωνίστηκε για 46 λεπτά (αντικατέστησε τον Φορτούνη) στο νικηφόρο 2-1 της Εθνικής Νέων της Ελλάδος επί της αντίστοιχης των Σκοπίων.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ