MARKET

Αρχίζει το ματς!

Αρχίζει το ματς!

To 2011 εδώ και λίγες ώρες έχει μπει στη ζωή μας και εσείς έχετε... 100.000 λόγους για να γίνει η ωραιότερη χρονιά της ζωή σας. Ο τρίτος Γύρος του Seri Sport 24 μόλις άρχισε και είναι ο μεγαλύτερος σε διάρκεια!

Τι θα λέγατε αν το τέλος του πρώτου μήνα της νέας χρονιάς σας έβρισκε με 100.000 ευρώ ; Απίθανο;; Και όμως! Ο δεύτερος γύρος του Seri Sport 24 απέδειξε πως αυτό το όνειρο μόνο άπιαστο δεν είναι καθώς ο larisaiosnik έφτασε μια ανάσα από το μεγάλο έπαθλο. Και τώρα που ο τρίτος γύρος ξεκίνησε και είναι ο μεγαλύτερος χρονικά σε διάρκεια, οι πιθανότητες σας αυξάνονται!

Κάντε τώρα εγγραφή στο Seri Sport 24 και προκαλέστε την τύχη σας χρησιμοποιώντας τις γνώσεις σας αλλά και την... έμπνευση σας. Τα 100.000 ευρώ είναι εδώ και σας περιμένουν! Μαζί και τα έπαθλα των 1.000 και 500 ευρώ που κάθε μήνα παίρνουν δύο χρήστες που συμμετέχουν στο παιχνίδι!

Για... ποδαρικό λοιπόν το Seri Sport 24 σας ταξιδεύει στην Αγγλία ! Θα νικήσει η Άρσεναλ την Μπέρμιγχαμ; Η Γουότφορντ την Πόρτσμουθ; Η Σάντερλαντ την Μπλάκμπερν; Και θα έχουμε over στο Λίβερπουλ - Μπόλτον; Και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου WBA - Γιουνάιτεντ;

Πολλές επιλογές από τους αγώνες στο Νησί που παραδοσιακά γίνονται κάθε 1η του χρόνου! Και όχι μόνο Αγγλία αλλά και Ουαλία όπου προβλέψτε αν η Λανέλι κερδίσει την Κάρμαρθεν. Και αν θέλετε να δοκιμάσετε πέρα από τις γνώσεις σας κα την τύχη σας τότε Μαρόκο και θα νικήσει η OC de Safi την Maghreb de Fes; Αλλά και... βελάκια με το νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα σε Dave Prins και John Walton!

Γιατί το Seri Sport 24 συνδυάζει τα πάντα! Και γνώσεις και ικανότητες και τύχη! Καλή επιτυχία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ