MARKET

Happy New... Seri Sport 24

Happy New... Seri Sport 24

Σε λιγότερο από 24 ώρες ξεκινάει ο 3ος γύρος του Seri Sport 24. Για πρώτη φορά ο γύρος θα διαρκέσει για έναν ολόκληρο -ημερολογιακά- μήνα (από 01/01/11 έως 31/01/2011).

Αυτό σημαίνει περισσότερες επιλογές από ποτέ για εσάς και κατ' επέκταση μεγαλύτερες πιθανότητες, τόσο για επιτυχημένα σερί, όσο και για περισσότερες νίκες, ανάλογα τι κυνηγάτε...

Ακόμα και μέχρι τις 15 Γενάρη μπορεί να έχετε καταφέρει να φτάσετε στο... μαγικό αριθμό 28, που χαρίζει τις 100.000 ευρώ. Δεν είναι τίποτα παρά δύο σωστές επιλογές την ημέρα.

Όσο γι' αυτούς που θέλουν να κάνουν τις περισσότερες νίκες, κυνηγώντας τα 500 ευρώ, μπορούν να φτάσουν μέχρι και τον αστρονομικό αριθμό των 200 (!) νικών, με τόσες επιλογές που θα τους προσφέρει το Seri Sport 24 .

Τα μυστικά επιτυχίας των νικητών του 2ου γύρου

Ο -θρυλικός πλέον- larisaiosnik με το άπιαστο σερί 24 μάς αποκάλυψε το μυστικό της επιτυχίας του. Ξεκίνησε παίζοντας χαλαρά κι έφτασε το σερί του στο 15. Από εκεί και πέρα, παίζοντας με στρατηγική, υπολόγισε τις ημέρες που του απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του γύρου και ανάλογα έπραττε.

Κοινώς, ξεχώριζε μία σίγουρη -κατά τη γνώμη του- επιλογή ανά ημέρα και πόνταρε το σερί του σε αυτήν. Παρ' όλα αυτά, η στρατηγική που υιοθέτησε, δεν τον απέτρεψε από το να κάνει και δύο επιλογές μέσα σε μία ημέρα, όταν έκρινε πως τον... έπαιρνε.

Πολλές φορές πήγε κόντρα στα προγνωστικά και δικαιώθηκε. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ένας αγώνας του ρωσικού πρωταθλήματος βόλεϊ, που σε όλο τον κόσμο παιζόταν Over, όμως ο larisaiosnik επέλεξε το Under, με συνέπεια να επεκτείνει το σερί του.

Ωστόσο, η τιμωρία της τύχης δεν άργησε να έρθει. Σε ένα ακόμα κόντρα προγνωστικό, σε αγώνα βελγικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, που ακόμα και οι παίκτες των δύο ομάδων θα έπαιζαν Under, αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στο Over. Δυστυχώς, τετέλεσθαι...

Ας περάσουμε τώρα στο νικητή του δεύτερου επάθλου, τον matmax , ο οποίος πέρασε το πρωί της Παρασκευής (31/12) από τα γραφεία του Sport 24 για να εισπράξει τον... πρωτοχρονιάτικο μποναμά των 500 ευρώ.

Μας αποκάλυψε ότι κάθε πρωί κοιτούσε όλους τους αγώνες και ανάλογα με την ώρα διεξαγωγής του κάθε αγώνα, επέλεγε από νωρίς σε ποιους θα ποντάρει. Οπότε, πέντε λεπτά πριν την έναρξη της κάθε αναμέτρησης, έκανε log-in στο Seri Sport 24 και κλίκαρε την επιλογή του.

Και πού τα χρωστάει όλα αυτά; Στην... ψαγμένη φίλη του, που ανακάλυψε το Seri Sport 24 και τον προέτρεψε να δοκιμάσει την τύχη του. Σίγουρα της χρωστάει ένα καλό δώρο...

Και μην ξεχνάτε, το Σάββατο (12:00), μετά το δύσκολο ξύπνημα από το ξενύχτι, επισκεφθείτε το Seri Sport 24 για να μπει με το καλό (και με λεφτά) ο νέος χρόνος. Καλή Πρωτοχρονιά και καλή (Seriακή) χρονιά!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ