MARKET

Οι νικητές του Seri SPORT 24 με τις επιταγές τους!

Οι νικητές του Seri SPORT 24 με τις επιταγές τους!

Οι μεγάλοι νικητές του Seri SPORT 24 παρέλαβαν τις επιταγές τους και μιλάνε στην κάμερα για το παιχνίδι που τείνει να γίνει ο μεγαλύτερος εθισμός στο διαδίκτυο!

Ο παίκτης tolis volara κέρδισε 1.000 ευρώ, καθώς ήταν ο παίκτης που έκανε Seri 21, πραγματοποιώντας 21 συνεχόμενες σωστές προβλέψεις, ενώ ο thanosluke ήταν ο δεύτερος νικητής, έχοντας κάνει 106 (!) προβλέψεις.

Ο tolis volara κατάφερε σε 79 αγώνες, να κάνει 49 σωστές προβλέψεις. Το Seri του ξεκίνησε στις 24/11 στον αγώνα Εργοτέλης - Ολυμπιακός, με το αποτέλεσμα του Β' ημιχρόνου. Αυτό ήταν μόνο η αρχή, αφού ακολούθησαν 21 συνεχόμενες προβλέψεις, οι οποίες τερματίστηκαν στον αγώνα μπάσκετ Γκραν Κανάρια - Σιαουλίε, under / over 148.5 πόντοι. Στην περίπτωση που έκανε ακόμα 7 σωστές προβλέψεις θα έπαιρνε το μεγαλύτερο έπαθλο των 100.000 ευρώ!

Δείτε τί λέει στην κάμερα ο πρώτος νικητής tolis volara:

O δεύτερος νικητής, thanosluke, ήρθε στα γραφεία του Sport24.gr μαζί με τον καλύτερό του φίλο και πήρε στα χέρια του την επιταγή των 500 ευρώ . O συγκεκριμένος παίκτης σε 159 αγώνες βρήκε το σωστό αποτέλεσμα στους 106.

Οι νικητές του Seri SPORT 24 με τις επιταγές τους!

Ο thanosluke με την επιταγή στα χέρια του μιλάει για τη νίκη του στην κάμερα από τα γραφεία του Sport24.gr:

Οι δυο πρώτοι νικητές έχουν βάλει τον πήχη ψηλά. Μπορείτε να τους ξεπεράσετε ; Η απάντηση στο Seri SPORT 24 .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ