MARKET

Seri πρόκρισης με τον ΠΑΟΚ

Seri πρόκρισης με τον ΠΑΟΚ

O ΠΑΟΚ παίζει με τη Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ, διεκδικώντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Tο Seri24 σας δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσετε την τύχη σας σε εφτά διαφορετικά στοιχήματα. Ποιος θα νικήσει, πόσα γκολ θα μπουν, ποιά ομάδα θα σκοράρει πρώτη και άλλα, κάνουν το ματς ακόμη πιο ενδιαφέρον. Παίξτε, σχολιάστε και "σπρώξτε" τον Δικέφαλο

Παρά την πανελλαδική απεργία, το Seri δουλεύει ακούραστα για να σας προσφέρει χρήματα. Αυτή τη φορά, θα ασχοληθούμε με ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, για το οποίο το Seri σας προσφέρει 7 διαφορετικά γεγονότα.

Μιλάμε φυσικά για το ντέρμπι του 4ου ομίλου στο Europa League, μεταξύ της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και του ΠΑΟΚ, που θα κρίνει το ποια ομάδα από τις δύο θα περάσει στους "32" της διοργάνωσης. Ο ΠΑΟΚ ψάχνει δύο αποτελέσματα στην κροατική πρωτεύουσα, αφού παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση είτε με ισοπαλία, είτε με νίκη. Σε περίπτωση ήττας, ο "Δικέφαλος του Βορρά" αποχαιρετά τη διοργάνωση και κατ' επέκταση την Ευρώπη για φέτος.

Ο ΠΑΟΚ έχει μία αρκετά καλή παρουσία στον όμιλο, αφού σε 5 αγώνες μετράει δύο νίκες (με Ντινάμο και Βιγιαρεάλ στην Τούμπα, με 1-0), δύο ισοπαλίες (με Κλαμπ Μπριζ μέσα-έξω, με 1-1) και μία ήττα στο "Μαδριγάλ" από τη Βιγιαρεάλ (1-0).

Γεγονότα

Τα γεγονότα που προσφέρονται από το Seri είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέροντα. Φυσικά, ξεκινάμε από το νικητή αγώνα, που ουσιαστικά έχει να κάνει με το ποια ομάδα θα πάρει την πρόκριση, αφού οι επιλογές που δίνονται είναι: Νίκη της Ντινάμο / Νίκη του ΠΑΟΚ ή ισοπαλία. Δηλαδή, στη νίκη του ΠΑΟΚ χαρίζεται και η ισοπαλία.

Ας πάμε στα γκολ που θα σημειωθούν. Υπάρχει το γεγονός που αφορά στο συνολικό αριθμό τερμάτων στο ματς. Έως 2; Ή από 3 και πάνω; Απλά να σας ενημερώσουμε πως όλα τα ματς του ΠΑΟΚ φέτος στον όμιλο είχαν μέχρι 2 γκολ, ενώ το μοναδικό ματς της Ντινάμο που είχε πάνω από δύο γκολ ήταν η ήττα της με 3-0 από τη Βιγιαρεάλ στο "Μαδριγάλ".

Ένα αρκετά ενδιαφέρον -και ίσως εύκολο για τους περισσότερους χρήστες- γεγονός είναι το πόσα γκολ θα σημειωθούν στο πρώτο ημίχρονο. Η πρώτη επιλογή είναι 1 γκολ και η δεύτερη κανένα γκολ, δύο γκολ ή περισσότερα. Κοινώς, έχετε πολύ περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε αν επιλέξετε τη δεύτερη επιλογή. Μπορεί βέβαια να μπει ακριβώς ένα γκολ, οπότε θέλει προσοχή.

" Ποια ομάδα θα σκοράρει πρώτη;" αναρωτιέται στη συνέχεια το Seri. Να σημειωθεί ότι στον ΠΑΟΚ χαρίζεται η πιθανότητα να μην μπει κανένα γκολ στο παιχνίδι. Ας μείνουμε στο σκοράρισμα. Κάτι άλλο που θα πρέπει να προβλέψετε είναι αν θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Δύσκολη απόφαση, ειδικά αν σκεφτείτε ότι δύσκολα μπαίνουν γκολ στα ματς των δύο ομάδων.

Τέλος, το Seri σας προσφέρει δύο γεγονότα σχετικά με τα χρονικά σημεία που θα μπουν τα γκολ. 1) Θα μπει το πρώτο μέχρι το 30'; Ή μήπως μετά το 30ό λεπτό; Να σημειωθεί φυσικά ότι στη δεύτερη επιλογή χαρίζεται και η πιθανότητα να μην μπει κανένα γκολ. 2) Θα μπει γκολ μετά το 75'; Αρκετά ενδιαφέρον στοίχημα, ιδιαίτερα αν το παιχνίδι είναι στην κόψη του ξυραφιού, αν δηλαδή το σκορ είναι 0-0 ή 1-0 και κρίνεται οριακά η πρόκριση.

Όπως γνωρίζετε, το Seri σας δίνει τη δυνατότητα να αφήσετε τα σχόλιά σας μέσα στα γεγονότα του αγώνα και να δημιουργήσετε τη δική σας κερκίδα, σπρώχνοντας με το δικό σας τρόπο τον ΠΑΟΚ προς την πρόκριση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ