MARKET

Seri Sport 24, η συνήθεια που θα γίνει λατρεία

Seri Sport 24, η συνήθεια που θα γίνει λατρεία

Seri Sport 24!! Η συνήθεια που θα γίνει λατρεία!! Το Seri είναι από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια παγκοσμίως. Ο σκοπός είναι ένας: να κάνετε το μεγαλύτερο δυνατό σερί, προκειμένου να μαζέψετε στο τέλος του μήνα μέχρι και 100.000 ευρώ.

Πώς θα γίνει αυτό; Μαντέψτε σωστά τα αποτελέσματα τωναγώνων που σας προσφέρει το Seri, προσπαθώντας να φτάσετε στο μαγικό αριθμό 28, που θα σας χαρίσει τα 100.000 ευρώ. Αν δηλαδή κάνετε σωστή πρόβλεψη σε 28 συνεχόμενους αγώνες, τότε τα λεφτά είναι δικά σας.

Βέβαια, μπορεί κάτι τέτοιο να φαντάζει δύσκολο για κάποιους, αλλά υπάρχει ένα χρονικό περιθώριο ενός ολόκληρου μήνα. Για παράδειγμα, αν καταφέρετε, επιλέγοντας ένα παιχνίδι την ημέρα, να μαντεύετε σωστά για τις επόμενες 28 ημέρες, χωρίς όμως κανένα λάθος ενδιάμεσα, τότε (μην τα ξαναλέμε) παίρνετε 100.000 ευρώ.

Φυσικά υπάρχουν και άλλα βραβεία, αφού μπορεί να μην τα καταφέρει κανείς να κάνει σερί 28. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν θα υπάρξει κάποιος τυχερός που θα πάρει τα 100.000 ευρώ. Ωστόσο, όποιος κάνει το μεγαλύτερο σερί μέσα στο μήνα, θα λάβει 1.000 ευρώ. Τέλος, υπάρχει ένα ακόμα δωράκι 500 ευρώ, που θα λάβει όποιος κάνει τις περισσότερες σωστές προβλέψεις, ανεξάρτητα αν θα είναι συνεχόμενες, κοινώς αυτός που θα έχει τις περισσότερες "νίκες". Δείτε τα βραβεία του παιχνιδιού.

Προσοχή όμως!! Για να μπορείτε να παίξετε ένα παιχνίδι, θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το προηγούμενο που έχετε παίξει. Επομένως, αν ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου ξεκινάει στις 20:00 κι ένα άλλο στις 20:30, δεν μπορείτε να παίξετε και τα δύο, αφού το πρώτο δεν θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι να ξεκινήσει το δεύτερο. Κάντε δωρεάν εγγραφή.

Όπως έχουμε δει μέχρι στιγμής, υπάρχουν δύο τύποι παίκτη: ο 24ωρος και ο μεθοδικός. Θα εξηγηθούμε αμέσως. Ο 24ωρος είναι αυτός που πρέπει να είναι συνεχώς πάνω από τον υπολογιστή του, προκειμένου να παίζει σχεδόν όλα τα παιχνίδια που προλαβαίνει. Ο σκοπός αυτού του παίκτη είναι φυσικά να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες, προκειμένου να πάρει τα 500 ευρώ και να βγάλει τα έξοδα του μήνα. Δείτε την κατάταξη των 24ωρων παικτών.

Ο μεθοδικός παίκτης είναι αυτός που παίζει πιο σπάνια, επιλέγοντας παιχνίδια και χωρίς να παίζει ό,τι βρει μπροστά του. Άλλωστε είναι καλό κάποιοι να έχουν αυτογνωσία και να καταλαβαίνουν πως δεν μπορούν να προβλέπουν τα πάντα. Αν, ας πούμε, κάποιος δεν ασχολείται με τένις, καλό είναι να μην προσπαθήσει να μάθει τα μυστικά του αθλήματος μέσω του Seri. Υπάρχουν και πιο ασφαλείς επιλογές. Αυτό το αναφέρουμε για όποιον έχεισαν στόχο του τα 100.000 ευρώ και μόνο. Να βγάλει δηλαδή τα έξοδα της δεκαετίας. Δείτε την κατάταξη των μεθοδικών παικτών.

Το Seri ξεκίνησε εδώ και μία εβδομάδα. Καλές προβλέψεις και show me the money!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ