MARKET

Seri Sport 24 με φόντο την Γλασκώβη!

Seri Sport 24 με φόντο την Γλασκώβη!

Το Sport24.gr θα σας μεταδώσει στις 14:30 σε live streaming την αναμέτρηση Ρέιντζερς-Σέλτικ και το Seri Sport 24 σας προσφέρει πλήθος επιλογών για να δοκιμάσετε τις γνώσεις σας και να προκαλέσετε την τύχη σας με το απόλυτο σκωτσέζικο ντέρμπι!

"Κάπου στη μέση της ιστορίας υπάρχει ένα ποδοσφαιρικό ματς" λένε οι Σκωτσέζοι για το παραδοσιακό ντέρμπι ανάμεσα σε Ρέιντζερς και Σέλτικ και το Seri Sport 24 δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το σπουδαίο αγώνα!

Την ώρα που θα βλέπετε την αναμέτρηση σε live streaming από το Sport24.gr, το Seri Sport 24 θα σας "μεταφέρει" με τον δικό του μοναδικό τρόπο στην Γλασκώβη για να αυξήσετε τις πιθανότητες σας να κερδίσετε το μεγάλο έπαθλο τον 100.000 ευρώ.

Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι; Πόσα γκολ θα μπουν στα 90 λεπτά του "clasico" της Σκωτίας; Θα υπάρξει κόκκινη κάρτα ή πέναλτι στην αναμέτρηση;

Θα μπει γκολ στο πρώτο μισάωρο; Θα σκοράρει ο Kenny Miller; Αυτά και άλλα πολλά στοιχήματα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε μέσω του Seri Sport 24 για το Ρέιντζερς-Σέλτικ.

Καθίστε αναπαυτικά μπροστά στις οθόνες των υπολογιστών σας, δείτε σε live streaming από το Sport24.gr το σπουδαίο ντέρμπι και προβλέψτε μέσα από πλήθος επιλογών με φόντο τα 100.000 ευρώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ