MARKET

To Seri SPORT 24 δεν... απεργεί!

To Seri SPORT 24 δεν... απεργεί!

Η χώρα παραλύει σήμερα Τετάρτη από τη γενική απεργία. Τα πάντα παραλύουν από την γενική απεργία. Τα πάντα; Όχι ακριβώς! Το Seri SPORT 24 συνεχίζει ακάθεκτο και σας προσκαλεί-προκαλεί να παίξετε σε μια ημέρα γεμάτη αθλητικά γεγονότα με αποκορύφωμα τα έξι διαφορετικά στοιχήματα για την μάχη του ΠΑΟΚ στο Ζάγκρεμπ!

Το παιχνίδι που κάθε μήνα σου δίνει τη δυνατότητα να κερδίσεις μέχρι και 100.000 ευρώ δεν σταματάει ποτέ! Το παιχνίδι που σίγουρα μοιράζει κάθε μήνα τουλάχιστον 1.000 ευρώ συνεχίζει χωρίς να γνωρίζει από διακοπές ή απεργίες, γιατί είναι... Seri SPORT 24!

Και σε μια ημέρα όπου δεν θα έχετε καμία αθλητική ενημέρωση από τα ελληνικά ειδησεογραφικά sites, τι καλύτερο από να αφιερώσετε όλο το χρόνο που ξοδεύεται στο διαδίκτυο με το να παίξετε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορείτε στο Seri SPORT 24;

Και από επιλογές; Πολλές, πάρα πολλές οι οποίες ξεκινούν από τις 10 το πρωί με ποδόσφαιρο Αυστραλίας και τα συνολικά γκολ του αγώνα Νιουκάσλ Τζετς - Γκοντλ Κόουστ μέχρι τις 10 το βράδυ με τον αγώνα για την Ευρωλίγκα Μπρόουζ Μπασκ. - Ρεάλ και τον αριθμό πόντων που θα μπουν στο πρώτο ημίχρονο.

Ενδιάμεσα υπάρχουν αγώνες όπως το Εθν. Αστέρας - Αγρ. Αστέρας και Αναγεν. Καρδίτσας - Τρίκαλα για την Football League, αλλά και 4 στοιχήματα για τον αγώνα Εφές Πίλσεν - ΠΑΟ! όπως

- Νικητής αγώνα

- Συνολ. αριθμός πόντων;

- Νικητής 1ης περιόδου;

- Ομάδα που θα φτάσει 1η τους 20 πόντους

Η ημέρα περιλαμβάνει φυσικά και αγώνες του Europa League με αποκορύφωμα τα 6 διαφορετικά στοιχήματα για το Διναμό Ζάγκρεμπ - ΠΑΟΚ!

- Νικητής αγώνα

- Συνολ. αριθμός τερμάτων

- Συνολ. αριθμός τερμάτων στο 1ο ημίχρονο

- Πρώτο γκολ στο ματς

- Θα σκοράρουν και οι δύο

- Χρόνος επίτευξης πρώτου γκολ

Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι και σήμερα στο Seri SPORT 24 για να αυξήσετε τις πιθανότητες να σας βρει η πρώτη μέρα του 2011 με 100.000 ευρώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ