MARKET

Αγαπητοί αναγνώστες...

Αγαπητοί αναγνώστες...

Μια ανοιχτή επιστολή από το SPORT 24 προς εσάς, το αναγνωστικό μας κοινό. Μοιραζόμαστε μαζί σας αρκετά νέα. Για εμάς τους ανθρώπους του site, για τα στατιστικά μας, για την εφαρμογή μας. Σας ενδιαφέρει.

Αγαπητό πολυάριθμο και απαιτητικό αναγνωστικό κοινό του SPORT 24,

κάθε μέρα μας τιμάς με πολλά λεπτά της προσοχής σου. Σήμερα θα θέλαμε μερικά επιπλέον λεπτά αυτής της προσοχής γιατί έχουμε να μοιραστούμε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα μαζί σου.

Εν τάχει σου λέμε ότι θα σε ενημερώσουμε για:

  • τα στατιστικά μας (Θέλεις να μάθεις)
  • το ελαφρύ redesign στο www.sport24.gr
  • τo application μας σε smartphones
  • τις προσθήκες στο ανθρώπινο δυναμικό μας
  • Το… turbo boost (τελευταίο και καλύτερο)

Ξεκινάμε.

Στατιστικά

Αγαπητοί αναγνώστες...

Την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013, το SPORT 24 υποδέχτηκε το μεγαλύτερο αριθμό αναγνωστικών επισκέψεων στην ιστορία του. Σύμφωνα με την AT Internet, της εταιρείας που αναγνωρίζει η Ένωση Εκδοτών Διαδικτύου ως επίσημο καταμετρητή στατιστικών, το SPORT 24 είχε 347.000 unique browsers σε μια ημέρα.

Από καιρό σε καιρό μπορεί να διαβάζετε διάφορα περί πρωτιάς τότε και σε τόσα και για τόσους. Αυτή είναι μια αγωνία που το SPORT 24 ούτε έχει, ώστε να διαφημίζει αυτό που είναι, ούτε νιώθει, ώστε να συμμετέχει σε παιχνίδια εντυπώσεων. Η αρχή μας είναι ότι η αγωνία να πείσεις πως είσαι πρώτος ταιριάζει μόνο στον εκάστοτε δεύτερο (και "δεύτερο").

Το SPORT 24 είναι το μεγαλύτερο αθλητικό site στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις επίσημες μετρήσεις της AT Internet για τον Νοέμβριο του 2013, το SPORT 24 ήταν νούμερο 1 αθλητικό site, έχοντας 2.287.757 unique browsers. Το Δεκέμβριο έχουμε ήδη ξεκινήσει με +7% αλλά ας αφήσουμε κάτι και για του χρόνου.

Ανασχεδιασμός

Αγαπητοί αναγνώστες...

Η Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου του 2013 ήταν, πέραν των στατιστικών ρεκόρ, μια ιδιαίτερη ημέρα για το SPORT 24 διότι ακριβώς τη στιγμή της κορύφωσης θελήσαμε να σας το ανταποδώσουμε κάνοντας έναν μικρό ανασχεδιασμό που έχει ως βασικό σκοπό τη δικιά σας άνεση κι ευχαρίστηση στην πλοήγηση.

Το site ανασχεδιάστηκε διακριτικά, "αλάφρυνε" για να το πούμε πιο απλά. Τα τέσσερα κεντρικά του θέματα απέκτησαν πιο στιβαρό και κεντραρισμένο τίτλο, η ενότητα αρθρογράφων/bloggers απέκτησε δικιά της ενότητα ονόματι "TOP GUNS" με εύκολη πρόσβαση, ενώ η παρουσία των άρθρων στην κεντρική σελίδα έγινε πιο εύκολη στην ανάγνωση λόγω αρκετών στυλιστικών **αναλογών**.

Τέλος, το άρθρο, η μετουσίωση όλου μας του περιεχομένου, "αλάφρυνε" κι αυτό, άλλαξε γραμματοσειρά και έβγαλε από πάνω του πολλά στυλιστικά βαρίδια που έκαναν την ανάγνωση πιο δύσκολη.

Ελπίζουμε να σας αρέσει όσο αρέσει σ' εμάς. Αν όχι, δεν έχουμε αμφιβολία ότι θα το πείτε συνεχόμενα και δυνατά :) Αν ναι, θα χαρούμε να το ακούσουμε κι αυτό.

Αγαπητοί αναγνώστες...

Εφαρμογή για smartphones

Η εφαρμογή του SPORT 24 έχει κατέβει σε 150.000 smartphone συσκευές (iOS και Android) σε λιγότερο από 6 μήνες.

Αγαπητοί αναγνώστες...

Με 100.000+ ενεργούς χρήστες, 4.5/5 αστέρια τόσο στο App Store όσο και στο Google Play, είναι αυτή τη στιγμή η αγαπημένη και πιο πλήρης εφαρμογή σε κάθε smartphone οικοσύστημα.

Έχει πρωτοποριακό σχεδιασμό με έμφαση στην ευκολία ανάγνωσης, προσφέρει push notifications ώστε να λαμβάνεις αμέσως τα νέα της ομάδας σου και διαθέτει αναλυτική λεπτό-προς-λεπτό περιγραφή για όλους τους σημαντικούς αγώνες. Το πιο σημαντικό; Βελτιώνεται ΣΥ ΝΕ ΧΩΣ. Το υποσχεθήκαμε στον εαυτό μας απ' όταν την επαναλανσάραμε και μέχρι στιγμής το τηρούμε ευλαβικά.

Άνθρωποι

Από τον Δεκέμβριο του 2013, το SPORT 24 περνάει στην τρίτη μεγάλη φάση της πορείας του. Η δημοσιογραφική διεύθυνση του site ανήκει πλέον στον Δημήτρη Κωνσταντινίδη, εξαίρετο στέλεχος με προϋπηρεσία σε Εξέδρα, ΕΡΑ Σπορ και Goalnews, μεταξύ άλλων. Ο Γιάννης Φιλέρης που κατείχε με σημαντική επιτυχία τη θέση, αναλαμβάνει τα υπερόπλα μας, τα Top Guns, δηλαδή την αρθρογραφία, τις στήλες και την αφιερωματική δημοσιογραφία του site. Ο αρχισυντάκτης Ηλίας Ευταξίας αναβαθμίζεται σε δεύτερο τη τάξει του SPORT 24. Ο Στέφανος Τριαντάφυλλος αναλαμβάνει τη διεύθυνση της Euroleague Greece και του ΝΒΑ Greece, πέραν της αρχισυνταξίας στο μπάσκετ του SPORT 24. Αυτά στην κορυφή.
Στην υπόλοιπη συντακτική ομάδα, η χαρά και τιμή των συστάσεων ανήκει σε όσους μόλις σας αναφέραμε, και θα γίνει ξεχωριστά, όπως τους αρμόζει.

Tο μυστικό όπλο

Ξεχωριστή μνεία θέλουμε να κάνουμε στο μυστικό όπλο του SPORT 24, την ομάδα περιεχομένου που λειτουργεί σαν turbo boost για όλα τα sites του Ομίλου. Τον Δημήτρη Βάσσο, social media & community manager, τον Γρηγόρη Μπάτη, content manager, τον Αλέξανδρο Βραχωρίτη, video development manager και πρώτο μεταξύ ίσων τον Μάνο Μίχαλο, content director για όλο το περιεχόμενο μας.

Αγαπητοί αναγνώστες...

Πείτε το εξαιτίας της ιδιοσυγκρασίας των ανθρώπων που το αποτελούν, πείτε το εξαιτίας της αγωγής που οι ίδιοι έχουν αναπτύξει μέσα από τον καθημερινό μόχθο τους για το site, το SPORT 24 από την πρώτη ημέρα της ίδρυσης και λειτουργίας του δεν έχει μάθει να καυχιέται. Τα μοιραστήκαμε αυτά σήμερα ως ανταπόδωση σε όσα μας προσφέρετε εσείς καθημερινά.

Οπότε αυτό ήταν. Πάει και το 2013.

Σας ευχαριστούμε ειλικρινά και από τα βάθη της καρδιάς μας για τη συμμετοχή σε όλο αυτό το εγχείρημα, την σκληρή μα τίμια κριτική και πάνω απ' όλα για την εμπιστοσύνη.

Με εκτίμηση,

Σταύρος Δρακουλαράκος

Διευθυντής Λειτουργίας και Περιεχομένου της 24 MEDIA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ