MARKET

Η ΕΑ προλαβαίνει τον Αγ. Βασίλη

Η ΕΑ προλαβαίνει τον Αγ. Βασίλη

Αυτά τα Χριστούγεννα, η Electronic Arts προλαβαίνει τον Άγιο Βασίλη, αφού οι φίλοι των video games δε θα χρειαστεί να περιμένουν την πρώτη ημέρα του νέου έτους για να πάρουν τα δώρα τους. Ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος publisher ανακοινώνει πως από σήμερα μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου θα προσφέρει σε μία μεγάλη αλυσίδα συνεργαζόμενων καταστημάτων τις μεγαλύτερες επιτυχίες του 2010 σε εκπληκτικά χαμηλές τιμές.

Συγκεκριμένα, οι τίτλοι The Sims 3, Medal of Honor, FIFA 11, NBA Jam και Need for Speed: Hot Pursuit θα διατίθενται από τα καταστήματα λιανικής πώλησης στην τιμή των 39.99€ (οι εκδόσεις για PlayStation 3 και Xbox 360) και στην τιμή των 29.99€ (οι εκδόσεις για PC).

Οι καταναλωτές που θέλουν να εκμεταλλευτούν αυτή την εξαιρετική ευκαιρία και να κάνουν ένα χριστουγεννιάτικο δώρο στον εαυτό τους θα πρέπει να απευθυνθούν στα καταστήματα που ανήκουν στις αλυσίδες: Γερμανός, Electro World, Κωτσόβολος, Media Markt, Metropolis, Saturn και Seven Spots, καθώς και στα super market της αλυσίδας Carrefour.

Και αυτά τα Χριστούγεννα, η Electronic Arts πρωταγωνιστεί και κάνεις τις καλύτερες προσφορές! Μάθετε περισσότερα στο www.myeagames.net/gr


Λίγα λόγια για τους τίτλους:


The Sims 3

Η πολύ μεγάλη επιτυχία της σειράς στους προσωπικούς υπολογιστές έφερε το Sims 3 και στα συστήματα οικιακής ψυχαγωγίας του σήμερα. Ζήστε τις εμπειρίες των ψηφιακών σας ηρώων, φροντίστε τους, δώστε τους στόχους και κίνητρα και ρυθμίστε κάθε λεπτομέρεια της ζωής τους σε έναν πανέμορφο και πλούσιο ψηφιακό κόσμο.

Medal of Honor


Δημιουργημένο από το studio της EA στο Los Angeles σε συνεργασία με την DICE (Battlefield), το νέο Medal of Honor μεταφέρεται στη σύγχρονη εποχή του πολέμου, όπου ο παίκτης καλείται να εξοντώσει τις τρομοκρατικές δυνάμεις που θα συναντήσει στο Αφγανιστάν, χρησιμοποιώντας μια μεγάλη γκάμα όπλων. Εξαιρετικά οπτικά και ηχητικά εφέ συνδυάζονται αρμονικά με έναν τεχνικό τομέα που μπορεί να φέρει το πεδίο της μάχης στο σαλόνι σας!

FIFA 11


Το καλύτερο ψηφιακό παιχνίδι ποδοσφαίρου για το 2010 είναι για άλλη μια φορά η πρόταση της ΕΑ. Το FIFA 11 συνεχίζει την εξαιρετική πορεία της σειράς που καθιέρωσε στην αγορά των ποδοσφαιρικών τίτλων video games την κίνηση και το ντριμπλάρισμα σε 360 μοίρες και τις δικτυακές μάχες πολλών παικτών. Από φέτος, οι φίλοι της σειράς έχουν τη δυνατότητα τόσο να πάρουν τη θέση του τερματοφύλακα και να συμμετέχουν σε μία σειρά από ειδικά modes, όσο και να συμμετέχουν σε αγώνες 22 παικτών!

NBA Jam


Η πιο κλασική σειρά arcade basketball επιστρέφει για να προσφέρει καταιγιστική δράση. Εντυπωσιακά άλματα, μοναδικής ομορφιάς καρφώματα και καλάθια από μεγάλες αποστάσεις είναι λίγα από τα συστατικά συνταγής της επιτυχίας που φέρει το NBA Jam της EA Sports. Διαλέξτε δύο παίκτες της αγαπημένης σας ομάδας από το ΝΒΑ και αντιμετωπίστε τόσο όλα τα υπόλοιπα σωματεία, όσο και παλαιότερους σταρ του αθλήματος σε μία σειρά από πολλά και διαφορετικά τμήματα δράσης.

Need for Speed: Hot Pursuit


Η σειρά που δίδαξε τι πάει να πει arcade οδήγηση και ασταμάτητο κυνηγητό με την αστυνομία επιστρέφει με την υποστήριξη της Criterion (Burnout). Διαλέξτε ένα από τα αγαπημένα σας αυτοκίνητα όλων των μεγάλων βιομηχανιών και αγωνιστείτε σε κάθε περιοχή της τεράστιας πολιτείας Seacrest, είτε από την πλευρά των racers, είτε από την πλευρά των αρχών. Κάθε όχημα που έχετε ονειρευτεί βρίσκεται στο νέο Need for Speed: Hot Pursuit: από την Bugatti Veyron 16.4 Super Sport, μέχρι τη Lamborghini Gallardo LP 560-4 Superleggera και την Dodge Viper SRT10 Final Edition Convertible.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ