MARKET

Seri SPORT 24: Τα πάντα όλα!

Seri SPORT 24: Τα πάντα όλα!

Δεν είναι απλά ένα παιχνίδι που μπορείς να κερδίσεις μέχρι 100.000 ευρώ (όχι οτι μας χαλάνε) αλλά μια απίστευτη παρέα που έχει δημιουργηθεί στο Sport24.gr από εσάς τους ίδιους τους αναγνώστες!

Το χρήμα δεν είναι το παν. Εντάξει αν μπορούσα να κέρδισω τις 100.000 ευρώ θα έλεγα άλλα, όμως επειδή σαν μέλος του Sport24.gr δεν μπορώ να πάρω μέρος στο παιχνίδια να σας... διαλύσω, το γυρίζω στις φιλοσοφίες.

Το χρήμα λοιπόν δεν είναι το παν. Το θέμα είναι να περάσουμε καλά. Και στο Seri SPORT 24 μπορούμε και το κάνουμε καθημερινά! Απόδειξη; Τα απίστευτα σχόλια που αφήνετε στο παιχνίδι και αποδεικνύουν πως παρά την... ευλογία (κατά Πάγκαλο) του ΔΝΤ, δεν χάνουμε το χιούμορ μας!

Πρώτα πρώτα οι διάφορες απίθανες ομάδες που παρελαύνουν από τις οθόνες (που ανάθεμα αν τις ξέρουν οι ιδιοκτήτες του) προκαλούν την... φαντασία σας. Καλή ώρα η Βόλονγκονγκ που κάνει τον αναγνώστη tehluz να αναρωτιέται πότε είναι το θεσσαλικό ντέρμπι με την...

Seri SPORT 24: Τα πάντα όλα!

Τι να πεις και για το ζευγάρι Θάντερς-Ελεφαντς; Εδώ έχουμε αναγνώστες που την είδαν Λίτσα Πατέρα της Κίνας όπως ο hooch, ενώ ο giorgos77 ( που αναρωτιέμαι τι ομάδα είναι) μας αποκαλύπτει τους ήρωες των παιδικών του χρόνων...

Seri SPORT 24: Τα πάντα όλα!

Κάποιοι άλλοι πάλι δράττουν (οκ, τώρα το κάναμε βαρύ) βρίσκουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν σε άλλους κόσμους ή καλύτερα να γίνουν οι σύγχρονοι Κολόμβοι με το να τους ανακαλύψουν. Εύγε Seri SPORT 24, ανοίγεις νέους ορίζοντες στη ζωή του nikitara8!

Seri SPORT 24: Τα πάντα όλα!

Βέβαια δεν λείπει και ο κλασικός Ελληνας. Ο παικταράς. Αυτός που τα ξέρει ΟΛΑ. Και αν χάσει τότε... είναι στημένο, οεο είναι στημέεεεεεεεεενο! Ο λόγος για τον dinos που μέσω του Seri SPORT 24 βρίσκει έναν τρόπο να του περάσει η ώρα. Και γουστάρει και το δηλώνει δημόσια!

Seri SPORT 24: Τα πάντα όλα!

Τι γίνεται όμως στα σχολεία; Οι ανήλικες μαθητές παίζουν μέσω των καθηγητών τους; 'Η μήπως οι καθηγητές τους απειλούν πως αν δεν τους δώσουν καλές προβλέψεις θα τους αφήσουν στην ίδια τάξη; Μύλος! Ελπίζω να μην δει το παρακάτω μήνυμα του stathismix η Αννα Διαμαντοπούλου γιατί θα μπλοκάρει το Seri SPORT 24 στους υπολογιστές των σχολείων!

Seri SPORT 24: Τα πάντα όλα!

Ναι αλλά το Seri SPORT 24 δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο. Τι γίνεται όταν πρέπει οι πάικτες να προβλέψουν έναν αγώνα χόκεϊ; Απίστευτη ανάλυση των συστημάτων των δύο ομάδων από τον thanosluke!

Seri SPORT 24: Τα πάντα όλα!

Βέβαια νόμιζε ότι θα το έπαιζε ειδικός και δεν θα έπαιρνε την απάντηση του; Στην Ελλάδα είμαστε! Είμαστε όλοι ειδικοί και πάρε να έχεις από τον grifolistis!

Seri SPORT 24: Τα πάντα όλα!

Αλλά είπαμε, μπορεί να είμαστε στην Ελλάδα όμως το Seri SPORT 24 μας ταξιδεύει σε κάθε γωνιά του πλανήτη γεμίζοντας τους παίκτες με πλούσιες και αξέχαστες εμπειρίες. Εμπειρίες ζωής! Ρωτήστε στο μέλλον και τα παιδιά του asimos που θα ακούν με το στόμα ανοικτό τις ιστορίες του πατέρα τους!

Seri SPORT 24: Τα πάντα όλα!

Ωστόσο το παιχνίδι έχει ελλείψεις. Ναι, ναι το παραδεχόμαστε. Ο καιρός είναι ακόμα καλοκαιρινός και ο παραδοσιακός Ελληνας συνεχίζει να πίνει τις φραπεδιές του (sorry Freddos, εσένα προτιμώ αλλά ο άλλος ακόμα θεωρείται τραντίσιοναλ ιν Γκρις) παίζοντας τάβλι. Γιατί λοιπόν να μην μπορούμε να προβλέψουμε το νικητή στη μονομαχία του tsxtsx με τον κολλητό του;

Seri SPORT 24: Τα πάντα όλα!

Και μια και αναφέραμε τον Freddo ας κλείσουμε με αυτόν. Τον έναν. Τον μοναδικό. Τον βασιλιά των Under. Είναι ικανός να πάει στο Καμπ Νόου να δει την Μπάρτσα και το παιχνίδι να λήξει 0-0! Mε το συμπάθειο Freddo μου αλλά σε πήραν όλοι χαμπάρι. Μέχρι και ο geos.

Seri SPORT 24: Τα πάντα όλα!

Tελικά δεν συμφωνείτε ότι αυτό το παιχνίδι είναι κάτι το διαφορετικό, το μοναδικό, το ανεπανάληπτο, το ασύλληπτο, το φανταστικό, το μεγιστοτεράστιο, το συγκλονιστικό, το συναρπαστικό, το μαγικό, το κάτι άλλο;

Με τρεις λέξεις δηλαδή... Τα πάντα όλα!

Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν στο Seri SPORT 24 και δοκιμάστε την τύχη σας για τα 100.000 ευρώ. Μπορεί να τα πάρετε (έτσι μου είπαν να γράψω για να σας τονώσω το ηθικό), μπορεί να μην τα πάρετε (έτσι λέω εγώ, αλλά σας χαλάνε 500 ευρώ ή 1.000 ευρώ που δύο παίκτες κερδίζουν σίγουρα κάθε μήνα; )

Το σίγουρο είναι ότι θα περάσετε καλά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ