SPORT24

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας (20/02)

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας (20/02)

Δείτε ποιες ήταν οι ειδήσεις που ξεχώρισαν την Τσικνοπέμπτη. Από τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού στο αιώνιο μπασκετικό ντέρμπι έως την άδικη ευρωπαϊκή ήττα του ΠΑΟΚ.

Ποιες ήταν οι σημαντικότερες αθλητικές ειδήσεις την Πέμπτη στην Ελλάδα και τον κόσμο; Διαβάστε τες όλες εδώ!

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 66-62

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας (20/02)

Μετά από συγκλονιστικό ντέρμπι "αιωνίων" στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες, επικρατώντας με 66-62 του Ολυμπιακού. Άστοχος στα 4'' ο Λοτζέσκι

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Σταρκ έκλεισε τα μάτια στο καθαρό οφσάιντ του Λίμα και έδωσε την ευκαιρία στη Μπενφίκα να φύγει με νίκη από την Τούμπα. Σοβαρός ο ΠΑΟΚ, αν παίξει έτσι θα παλέψει για την πρόκριση στο "Ντα Λουζ"

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το περιεχόμενο της συνομιλίας του με τον Ιβάν Σαββίδη αποκάλυψε ο Μισέλ Πλατινί. Ανησυχητικά τα λόγια του για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Με κοινή ανακοίνωση από την ΠΑΕ και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός έγιναν γνωστά όσα συζήτησαν στη συνάντηση τους Αλαφούζος και Γιαννακόπουλος.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Φερνάντο Σάντος

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, σύλλογος από την Σαουδική Αραβία έχει καταθέσει ηγεμονική πρόταση για τον Φερνάντο Σάντος

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σπανός

Εκατομμύρια ευρώ οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι από την απάτη του μαύρου χρυσού. Ποιος ο ρόλος του προέδρου της ΕΤΕΚΑ, Γιώργου Σπανού, πώς λειτουργούσε το κύκλωμα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Καρεμπέ Τόρες

Στην Κεφαλλονιά βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης αντιπροσωπία του Ολυμπιακού με σκοπό να βρεθεί κοντά στους κατοίκους που χτυπήθηκαν από τους σεισμούς (βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης επιστρέφει από το εξωτερικό και θα έχει συνάντηση με τα μέλη της «Δικέφαλος 1924»,για να συζητήσουν τις προτάσεις που έχει στα χέρια του για το εμπορικό όνομα της "Αγιάς Σοφιάς".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Γιουβέντους νίκησε 2-0 την Τράμπζονσπορ με Οσβάλντο και Πογκμπά, ενώ η Ντνίπρο επικράτησε της Τότεναμ με πέναλτι του Κονοπλιάνκα. "Καθάρισαν" Φιορεντίνα και Βαλένθια

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Ρίβερ Πλέιτ προηγήθηκε αλλά με γκολ στο 93' υπέστη την πρώτη της ήττα, τρίτη νίκη σε ισάριθμα ματς η Εστουδιάντες, γκολάρα ο Γκασιάνι της Κολόν (video)

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Φελίπε Μάσα έγινε ο πρώτος άνθρωπος που βρέθηκε κοντά στον Μίκαελ Σουμάχερ και μίλησε για την κατάσταση της υγείας του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή. Δείτε ένα σπάνιο video.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Μαρκ Μάρκεθ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια προπόνησης στη Γέιδα. Θα είναι παρών στην πρεμιέρα του MotoGP στις 23 Μαρτίου.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αρκετοί Ουκρανοί αθλητές αποφάσισαν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Η ΔΟΕ αρνείται πως απαγόρευσε στους Ουκρανούς να φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ