ΑΡΗΣ

Βιλερμπάν για Ντρούκερ

Βιλερμπάν για Ντρούκερ
INTIME SPORTS

Στα Ιεροσόλυμα βρίσκεται από τα ξημερώματα της Δευτέρας η αποστολή του Άρη εν όψει του αυριανού παιχνιδιού της με την πρωταθλήτρια του Ισραήλ Χάποελ Γκιλμπόα Γκαλίλ για την 2 αγωνιστική των ομίλων του Eurocup.

Απόντες από την αποστολή για τον Σαρόν Ντρούκερ είναι οι τραυματίες Δημήτρης Βεργίνης και Πιερ Πιρς με τον Ισραηλινό τεχνικό του Άρη να βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στο στόχαστρο της Βιλερμπάν.

Η διοίκηση της γαλλικής ομάδας μετά την λύση της συνεργασίας της με τον Βινσέ Κολέ στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες από την Γαλλία να εξέτασε και την περίπτωση του Ντρούκερ.


Ένα σενάριο που έλαβε τέλος όμως την περασμένη Πέμπτη όταν και από εκείνη την ημέρα νέος τεχνικός της Βιλερμπάν είναι ο μέχρι πρότινος βοηθός του Κολέ, Νορντίν Γκριμπ, χωρίς ωστόσο να πρέπει να σημειωθεί να υπήρξε κάποια επαφή στην διοίκηση της ΚΑΕ Άρης.


Ο Ντρούκερ πάντως στην διάρκεια της χθεσινής ημέρας και συγκεκριμένα πριν από την έναρξη της χαλαρής πρωινής προπόνησης με σουτ για τους παίκτες του Άρη στο Αλεξάνδρειο είχε τετ α τετ με τον Νίκο Χατζηβρέττα.


Κι όσο για το ταξίδι με τελικό προορισμό τα Ιεροσόλυμα; Αυτό ξεκίνησε στις 22:30 με πρώτη στάση την Αθήνα και μετά από ένα δίωρο σχεδόν αναμονής δεύτερη στάση ήταν το Τελ Αβίβ και ακολούθησαν 60 χιλιόμετρα οδικώς.


Τέλος στο θέμα του αντικαταστάτη του Πιέρ Πιρς, με τον Αμερικανό γκαρντ του Άρη να μην γλιτώνει την επέμβαση μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι του Σαββάτου με το Περιστέρι στο Αλεξάνδρειο, στόχος της διοίκησης της ΚΑΕ και του Ντρούκερ είναι αυτός να έχει βρεθεί μέχρι το Σάββατο.


Πολύ απλά για να μπορέσει να δώσει το παρών στο παιχνίδι της 6 αγωνιστικής του πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ με τον Κολοσσό στο Βενετόκλειο της Ρόδου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ