ΚΑΒΑΛΑ

Απέκτησε τον Παπανικολάου

Απέκτησε τον Παπανικολάου
Παπανικολάου

Στην Καβάλα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χρήστος Παπανικολάου που θα ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή της Ένωσης.

Η διοίκηση του Άρη ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον 25χρονο γκαρντ, που δεν ήταν στα πλάνα του Σαρόν Ντρούκερ.

Όσο για τον κόουτς της Καβάλας, Δημήτρη Πρίφτη, γνωρίζει καλά τον αθλητή από την περυσινή τους κοινή θητεία στους "κίτρινους" κι έδωσε αμέσως τη συγκατάθεσή του για τη μεταγραφή.

Με την απόκτηση του 25χρονου γκαρντ σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ολοκληρώθηκε το ρόστερ, επί του παρόντος, της Καβάλας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Εξάλλου ο Πρίφτης στην διάρκεια της περασμένης εβδομάδας είχε προαναγγείλει τρεις κινήσεις με τον Παπανικολάου να ήταν η τρίτη από αυτές μετά την ανακοίνωση της απόκτησης των Σωτήρη Καραποστόλου και Μπράνκο Γιόροβιτς.

Οι δύο παίκτες εξάλλου πήραν χρόνο συμμετοχής στα δύο φιλικά με Πιερικό/Αρχέλαο και ΠΑΟΚ στο διεθνές τουρνουά που διοργάνωσε η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας ενώ όλα δείχνουν πως δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης του Αμερικανού Κέλβιν Λιούις.

Στην διάρκεια του σημερινού πρωινού εξάλλου υποβλήθηκε σε επέμβαση σε κλινική της Θεσσαλονίκης ο Θόδωρος Ζάρας μετά την ρήξη χιαστών που είχε υποστεί την περασμένη Κυριακή (26/09) στο φιλικό με τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ