ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το νέο παπούτσι σε χρώματα... Ελλάδας - Νιγηρίας

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo dunks during the second half of an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Wednesday, Oct. 24, 2018, in Milwaukee. The Bucks won 123-108. (AP Photo/Aaron Gash)
AP Photo/Aaron Gash AP PHOTO/AARON GASH

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παρουσίασε στο Instagram τα νέα παπούτσια του, τα οποία έχουν τα χρώματα των δύο πατρίδων του: της Ελλάδας και της Νιγηρίας.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνδέει τα πάντα με την Ελλάδα. Ακόμα και το χρώμα των παπουτσιών του. Στην ανάρτηση που έκανε τα ξημερώματα της Τετάρτης (31/10) στο Instagram, ο 23χρονος φόργουορντ παρουσίασε το νέο ζευγάρι παπούτσια που απέκτησε, τα οποία έχουν πάνω τους το μπλε (της Ελλάδας) και το πράσινο (της Νιγηρίας) χρώμα. Ο συνδυασμός, βέβαια, βγάζει... Μπακς.

Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης έχει υποστεί διάσειση και δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι των Μπακς με το Τορόντο . Το επόμενο ματς των "ελαφιών" είναι την Πέμπτη (1/11) στη Βοστώνη, όπου θα προσπαθήσουν να κάνουν το 8-0, δημιουργώντας νέο ρεκόρ για το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία του Μιλγουόκι.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Γιάννης στο Instagram:

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το νέο παπούτσι σε χρώματα... Ελλάδας - Νιγηρίας

Photo credits: AP Photo/Aaron Gash

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ