ΜΠΑΣΚΕΤ

Μυθικός Ντέρικ Ρόουζ, σημείωσε 50 πόντους!

Minnesota Timberwolves' Derrick Rose plays in an NBA basketball game against the Los Angeles Lakers Monday, Oct. 29, 2018, in Minneapolis. (AP Photo/Jim Mone)
AP Photo/Jim Mone AP PHOTO/JIM MONE

Ένας Ντέρικ Ρόουζ βγαλμένος από το... 2011 εμφανίστηκε στη Μινεσότα και σημειώνοντας 50 πόντους οδήγησε τους Γουλβς στη νίκη με 128-125 επί των Τζαζ!

Ο Ντέρικ Ρόουζ τρελάθηκε! Ο MVP της σεζόν 2010/11 γύρισε τον χρόνο πίσω 7 χρόνια, σταμάτησε στους 50 πόντους (ρεκόρ καριέρας) και με μία μυθική εμφάνιση οδήγησε του Γουλβς στη νίκη με 128-125 επί των Τζαζ!

Τι κι αν έλειπαν οι Τζίμι Μπάτλερ και Τζεφ Τιγκ; Τι κι αν στο ίδιο παρκέ με αυτόν υπήρχαν οι Καρλ-Άντονι Τάουνς και Άντριου Γουίγκινς από τη μία και ο Ντόνοβαν Μίτσελ από την άλλη; Το άστρο του Ντέρικ Ρόουζ ήταν αυτό που ελαμψε περισσότερο από κάθε άλλο, με τον ταλαιπωρημένο γκαρντ να συγκλονίζει με την απίστευτη εμφάνισή του.

Οι Γουλβς χρειάστηκαν μάλιστα κάθε έναν από τους 50 πόντους του Ρόουζ για να κερδίσουν τους "ψηλωμένους" Τζαζ, που σίγουρα υποτίμησαν τη Μινεσότα των απουσιών και το πλήρωσαν. Ο Ρόουζ σημείωσε τους 34 από τους 50 πόντους του στο δεύτερο ημίχρονο και τους 15 από αυτούς στην τέταρτη περίοδο, ενώ ήταν αυτός που "σφράγισε" τη νίκη της Μινεσότα, αφού στο φινάλε έκοψε το σουτ του Ντάντε Έξουμ στη προσπάθεια του τελευταίου να στείλει το παιχνίδι στην παράταση!

Ήταν μία βραδιά βγαλμένη από τις εποχές που ο Ρόουζ ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου. Μία βραδιά που δύσκολα θα ξεχάσει κανείς, με έναν από τους πιο άτυχους παίκτες στην ιστορία του ΝΒΑ να φωνάζει "παρών" για τη Μινεσότα.

Στον δρόμο για την πρώτη 50αρα της καριέρας του ο Ρόουζ είχε 15/24 δίποντα, 4/7 τρίποντα, 8/11 βολές, 4 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 κόψιμο και 6 λάθη σε 41 λεπτά συμμετοχής. Από κοντά τον ακολούθησε σε απόδοση ο Καρλ-Άντονι Τάουνς με 28 πόντους και 16 ριμπάουντ, με τον Γουίγκινς να προσθέτει 19 πόντους.

Για τους Τζαζ, ο Ντόνοβαν Μίτσελ είχε 26 πόντους και 5 ασίστ, ο Ρούντο Γκομπέρ 22 πόντους και 13 ριμπάουντ και ο Τζο Κράουντερ 18 πόντους.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Μυθικός Ντέρικ Ρόουζ, σημείωσε 50 πόντους!

Μυθικός Ντέρικ Ρόουζ, σημείωσε 50 πόντους!

AP Photo/Jim Mone

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ