NBA

Ο Ρόντμαν είχε κάνει σεξ με την Κάρμεν Ηλέκτρα στο προπονητικό κέντρο των Μπουλς

Carmen Electra arrives at the 2018 amfAR Inspiration Gala Los Angeles on Thursday, Oct. 18, 2018 in Beverly Hills, Calif. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)
Carmen Electra arrives at the 2018 amfAR Inspiration Gala Los Angeles on Thursday, Oct. 18, 2018 in Beverly Hills, Calif. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP) JORDAN STRAUSS/INVISION/AP

Η Κάρμεν Ηλέκτρα αποκάλυψε σε συνέντευξη που έδωσε στους "Los Angeles Times" ότι είχε κάνει σεξ με τον Ντένις Ρόντμαν στο προπονητικό κέντρο των Σικάγο Μπουλς.

Ο Ντένις Ρόντμαν και η σχέση του με την Κάρμεν Ηλέκτρα παρουσιάστηκαν εκτενώς στο τρίτο και το τέταρτο επεισόδιο του " The Last Dance", με αφορμή την ειδική άδεια που πήρε ο φόργουορντ των Σικάγο Μπουλς τον Ιανουάριο του 1998 για να... ξεσκάσει.

Με αφορμή την αναφορά στο όνομά της και την σχέση που διατηρούσε τότε με τον Ντένις Ρόντμαν, η Κάρμεν Ηλέκτρα μίλησε στους " Los Angeles Times" για όσα έζησε στο πλευρό του και το πόσο... τρελός ήταν. Σε σημείο που δεν κολλούσε πουθενά, ούτε φοβόταν.

Μέσα σε όλα όσα είπε, ήταν και μια απίθανη ιστορία που περιελάμβανε σεξ στο προπονητικό κέντρο των Ταύρων. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Φιλ Τζάκσον έδωσε ρεπό στους παίκτες του...

"Μία μέρα, όταν οι Σικάγο Μπουλς είχαν ρεπό, ο Ντένις μού είπε ότι είχε μια έκπληξη για μένα. Μου κλείνει τα μάτια και ανεβαίνουμε στη μοτοσυκλέτα του. Όταν τελικά μου βγάζει το μαντήλι από τα μάτια, είμαστε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, στο κεντρικό γήπεδο. Ήταν τρελό όλο αυτό, σαν δύο παιδιά που βρίσκονταν σε μαγαζί με γλυκά. Τρώγαμε παγωτά από το ψυγείο και κάναμε σεξ σχεδόν παντού -στην αίθουσα φυσικοθεραπείας, στο γυμναστήριο. Προφανώς και στο γήπεδο" αποκάλυψε η Κάρμεν Ηλέκτρα, που παραδέχθηκε πως ο Ντένις Ρόντμαν ήταν ένας από τους πιο... τρελούς τύπους που γνώρισε στη ζωή της.

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ