ΗΠΑ

Η "Team Hines" κατεβαίνει με Καλάθη - Λοτζέσκι - Πολ στο τουρνουά των 2 εκατ. δολαρίων

EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κάιλ Χάινς κατεβάζει δική του ομάδα στο τουρνουά των 2 εκατ. δολαρίων στις ΗΠΑ για ακόμη μία χρονιά, με τη συμμετοχή -μεταξύ άλλων- του Νικ Καλάθη, του Ματ Λοτζέσκι, του Μπράντον Πολ, του Ίθαν Χαπ και του Μάρκους Ντένμον.

Ο Οκτάβιους Έλις δεν θα είναι ο μοναδικός παίκτης (πρώην ή νυν) των αιωνίων που θα δώσει το "παρών" αυτό το καλοκαίρι στο τουρνουά των 2 εκατ. δολαρίων στις ΗΠΑ. Ο Κάιλ Χάινς κατεβάζει για ακόμη μία φορά δική του ομάδα, με τη συμμετοχή πολλών παικτών που πέρασαν (άλλοι λιγότεροι κι άλλοι περισσότερο) από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Μεταξύ αυτών, ο Νικ Καλάθης, ο οποίος θα αποχωρήσει από το τριφύλλι για να φορέσει την φανέλα της Μπαρτσελόνα την επόμενη τριετία. Μαζί τους θα συμπράξουν επίσης ο Μπράντον Πολ, ο Μάρκους Ντένμον, ο Ίθαν Χαπ, ο Ματ Λοτζέσκι, ο Αϊζάια Μάιλς, ο Έρικ Γκρίφιν και ο Γκίλμπερτ Μπράουν.

Το συγκεκριμένο τουρνουά έχει γίνει παράδοση τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ, ο ανταγωνισμός φτάνει στα... ύψη δεδομένου του μεγέθους του χρηματικού επάθλου και θα αποτελέσει για πρώτη φορά ευκαιρία προκειμένου να ξαναβρούν ρυθμό -μετά την πρόωρη διακοπή της σεζόν λόγω κορονοϊού- εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ