LEASING

5 λόγοι που κάνουν σιγουράκι την επιλογή leasing

5 λόγοι που κάνουν σιγουράκι την επιλογή leasing
GETTY IMAGES

Να ρωτήσω πώς πήγαμε στο Euro ή θα φανώ αδιάκριτος; Ήσουν από εκείνους που πίστευαν από την αρχή στην ποιότητα και την ανωτερότητα της Ισπανίας του νέου next big thing Γιαμάλ ή από εκείνους που τους εξίταρε η «it’s coming home από το πουθενά» έκπληξη της εθνικής Αγγλίας και του γίγαντα Χάριν Κέιν. Η ιστορία πλέον έγραψε και η Ισπανία είναι πλέον πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν σιγουράκια και καλό είναι οι εκπλήξεις να μένουν μέσα στις γραμμές του γηπέδου. Για αυτό λοιπόν τώρα που ολοκληρώθηκε το Euro και το μυαλό σου απασχολούν κάπως πιο κλισέ θέματα όπως οι διακοπές, υπάρχει τρόπος να τολμήσεις και παράλληλα να νιώθεις ότι παίζεις στα σίγουρα.

5 λόγοι που κάνουν σιγουράκι την επιλογή leasing

Πώς θα γίνει αυτό; Με τα προγράμματα leasing αυτοκινήτων της Ayvens, του νέου ηγέτη στην βιώσιμη κινητικότητα . Ούτε φυσικά η ίδια η Ayvens είναι κάποια τυχαία εταιρεία, καθώς γεννήθηκε από τη συνένωση της LeasePlan και της ALD Αutomotive, δύο κορυφαίων εταιριών στο leasing. Κι όπως την Κυριακή είδες που οι παίκτες της Ισπανίας κατέβηκαν με τακτική και αρχές για να επικρατήσουν, έτσι και η Ayvens έχει ως στόχο να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τις μετακινήσεις και να μας οδηγήσει στο μέλλον της βιώσιμης κινητικότητας κάνοντας τον κόσμο καλύτερο και την καθημερινότητά μάς να κυλάει πιο εύκολα.

ΟΚ, εικάζω ποια είναι η πρώτη απορία σου: «Μα γιατί να επιλέξω leasing για τις μετακινήσεις μου;». Κατανοητό. Υπάρχουν ωστόσο λόγοι για να το κάνεις και, πίστεψέ με, όλοι σε πηγαίνουν ταμείο.

1. Απλότητα και ευφυΐα

5 λόγοι που κάνουν σιγουράκι την επιλογή leasing
GETTYIMAGES

Αν υπάρχουν δύο στοιχεία που είναι κοινά στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και το leasing είναι αυτά τα δύο. Ο δε συνδυασμός τους είναι περιζήτητος. Παίκτες που συνδυάζουν στο παιχνίδι τους απλότητα και ευφυΐα είναι προορισμένοι να ξεχωρίσουν. Ένας τέτοιος «παίκτης» είναι και η Ayvens προσφέροντας προγράμματα και σύγχρονες λύσεις τόσο σε ιδιώτες όσο και σε εταιρείες. Πλέον θα σε απασχολεί μόνο το κόστος των καυσίμων σου, καθώς το μηναίο μίσθωμα στα προγράμματα της Ayvens περιλαμβάνει ασφάλεια, τέλη, συντήρηση, επισκευές (και αυτοκίνητο αντικατάστασης, εφόσον το χρειαστείς) και οδηγική βοήθεια. Αυτός κι αν είναι συνδυασμός που κερδίζει από τα αποδυτήρια.

2. Ευελιξία

5 λόγοι που κάνουν σιγουράκι την επιλογή leasing
GETTYIMAGES

Τι κάνει μια ομάδα όταν διαπιστώσει ότι το ρόστερ της δεν μπορεί να υπηρετήσει απόλυτα το σχέδιο του προπονητή; Μεταγραφές και αποδεσμεύσεις. Σκέψου κάπως έτσι και το leasing. Δεν «παντρεύεσαι» το αυτοκίνητο που επιλέγεις. Σε κάθε φάση της ζωής σου έχεις και διαφορετικές ανάγκες όσον αφορά τις μετακινήσεις σου. Ίδιες ήταν οι απαιτήσεις σου στα 20, όταν βολευόσουν με ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης, και ίδιες στα 40 σου όπου αναζητείς την αξιοπιστία ενός οικογενειακού αυτοκινήτου; Φυσικά και όχι. Με το leasing αποκτάς ένα καινούργιο αυτοκίνητο που ευθυγραμμίζεται με τα δικά σου «θέλω» –κι όχι το αντίστροφο- και όταν τα «θέλω» σου μεταβάλλονται μπορείς να το αλλάξεις και να επιλέξεις ένα άλλο όχημα που θα είναι καταλληλότερο για σένα. Έτσι είναι η αληθινή ζωή. Άλλες φορές κατεβαίνεις με 4-4-2 και άλλες με 4-2-3-1. Διαφορετικές διατάξεις, διαφορετικά χαρακτηριστικά παικτών.

3. Οδηγική απόλαυση

5 λόγοι που κάνουν σιγουράκι την επιλογή leasing
GETTYIMAGES

Πολλές φορές την υποτιμούμε, αλλά ένα μεγάλο κομμάτι της καθημερινής οδηγικής εμπειρίας έχει να κάνει με το βαθμό που χαιρόμαστε να οδηγούμε το αυτοκίνητό μας. Με το leasing της Ayvens θα έχεις πάντα ένα αυτοκίνητο που θα το απολαμβάνεις, διότι μπορείς ανά 36, 48 ή 60 μήνες να επιλέγεις και ένα διαφορετικό ή/και να αναβαθμίζεις το προηγούμενο όχημά σου. Μην ξεχάσεις να τσεκάρεις και τη μεγάλη γκάμα επιλογών σε υβριδικά και ηλεκτρικά.

4. Ayvens: Ο συμπαίκτης που θέλεις στην ομάδα σου

5 λόγοι που κάνουν σιγουράκι την επιλογή leasing

Παραπάνω γράψαμε ότι η Ayvens είναι ο νέος δυνατός «παίκτης» στο χώρο της κινητικότητας παγκοσμίως. Εκτός όμως από σταρ, είναι και ένας αξιόπιστος συμπαίκτης σου, καθώς επενδύει σταθερά στην καινοτομία και σε τεχνολογίες αιχμής, βελτιώνεται διαρκώς και θα είναι δίπλα σου όποτε τη χρειαστείς μέσω της ν εξυπηρέτησης πελατών.

5. Βιώσιμη κινητικότητα: Μια νέα αντίληψη στις μετακινήσεις

5 λόγοι που κάνουν σιγουράκι την επιλογή leasing
GETTYIMAGES

Τα τελευταία 30 χρόνια το ποδόσφαιρο χωρίζεται σε εκείνο πριν και μετά το τίκι τάκα. Σε ό,τι αφορά την κινητικότητα, σε πολύ λίγα χρόνια ο διαχωρισμός θα είναι ανάμεσα στην εποχή πριν και μετά τη βιώσιμη κινητικότητα. Η Ayvens έχει όραμα να εδραιώσει τη βιώσιμη κινητικότητα σε μεγάλη κλίμακα συμβάλλοντας ουσιαστικά προκείμενου ο κόσμος να γίνει περισσότερο πράσινος. Πλέον, το αυτοκίνητο που θα επιλέγουμε και ο τρόπος που θα μετακινούμαστε τόσο στην πόλη όσο και εκτός αυτής, θα αποτελούν κομμάτι της οικολογικής μας ταυτότητας και ευσυνειδησίας.

Με το leasing της Ayvens θα κερδίσεις -και μαζί με εσένα τα παιδιά μας- τον αγώνα για μια καθημερινότητα που θα είναι καλύτερη και πιο βιώσιμη.

TAGS LEASING
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ